Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze ktoś ma do sprzedania? Albo moze gdzies polecić sklep w miarę rozsądnymi częsciami.. Bo potrzebna dojazadówka :)

Oryginał trochę za duzo zabiera miejsca..

A moze ktoś kupował na allegro?

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D

Opublikowano
Witam z tego co wiem to orginalne dojazdówki do E34 nie wystepowały (wiem bo sam szukałem i nie udało mi sie znalezc) na Alegro są niby do tego modelu ale jak pojechałem to okazały sie dorabiane tzn. gość wycioł srodek z orginalnej felgi i w spawał w jakąs dojazdówke i krzyknoł 200 zł :jawdrop: : więc dałem sobie spokój :norty:
Adam
Opublikowano
ja znalazłem kiedyś na Allegro. oryginał i kupiłem za 100 zł. Nie miałem parcia, czekałem jakieś pół roku, aż trafiłem, normalnie sama fela stoi 200.
Opublikowano
A ja kupiłem sobie 2 szt nowych felg za 50zł sztuka,była wyprzedaż kiedyś w INTER CARSIE i ceny hurtowe były tak 13-30, 14-40, 15-50 i tak dalej.

:mad2: dojazdówki??? za 50zł???

Opublikowano

:mad2: dojazdówki??? za 50zł???

A kto Ci powiedział, że dojazdówki ,normalne felgi kupiłem oryginalne, żeby na zime zakładać z oponami zimowymi. Dojazdówek nie uważam wogóle-dla mnie to badziewie.

i dlatego robi sie śmietnik w temacie.

Proponuję czytać, czego temat dotyczy, a nie klepać byle czego :jawdrop:

Opublikowano
oryginal bmw z opona sprzedam za 150zl,bo mam dwie.Pozdrawiam jak by ktos byl chetny to 602459652
Aleksander Malanowski
Opublikowano

opona Continental(nówka) 115 R 16

felga: BMW( ma takie zółte naklejki z ograniczeniem predkosci)

Pasuje do 5 i 7

Pozdrawiam

Aleksander Malanowski
Opublikowano
opona Continental(nówka) 115 R 16

felga: BMW( ma takie zółte naklejki z ograniczeniem predkosci)

Pasuje do 5 i 7

Pozdrawiam

czyli oryginalna dojazdówka 16"