Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :) pewnie ten temat juz sie nie raz przewinol ale ja troszke z innej beczki otoz okazalo sie ze ja takowego filtra w swoim bmw nie posiadam :-/ w sklepie samochodowym nie maja czegos takiego w katalogu i pytanie moje wie ktos moze gdzie moglbym takowy filtr kupic chodzi mi o ten filterek do samochodow bez klimatyzacji montowany pod przednia szyba :) aha dodam tylko ze filtr do bmw e 36 :-/ z gory wielkie dzieki za pomoc

Pozdro uzytkownikow BMW :mrgreen:

Opublikowano

taki filtr jest dostępny tylko w sklepach przyserwisowych bmw, koszt może

duży bo ja zapłaciłem 130pln ale nigdzie indziej go nie dostaniesz.

Na giełdzie widzialem uzywane za 80pln...

Opublikowano
misiek ten temat czytalem i jest mi dobrze znany a regenerowac nie mam co bo ja wogole nie mam tego filtra :P:P dlatego pytam gdzie moglbym go zdobyc za jakies rozsadne pieniadze :)
Opublikowano

Kupowałem wcześniej oryginały a ostatnio kupiłem Febi. Wykonanie wizualnie trochę gorsze ale cena znacznie niższa.

Filtron nie robi tego typu zamiennika a do wyboru mamy oryginał aso, mann lub febi.

Opublikowano
misiek ten temat czytalem i jest mi dobrze znany a regenerowac nie mam co bo ja wogole nie mam tego filtra :P:P dlatego pytam gdzie moglbym go zdobyc za jakies rozsadne pieniadze :)

Kolega, powiedz mi prosze z którego roku jest twoja bunia? Bo moja z 92 i mam to samo tzn nie mam filtra :-)

Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
roosvelt - ja wcale nie twierdzę że nie znasz tego tematu / nie napisałem - :search: / chodziło mi tylko o to że tam są linki do producentów - koledzy tam piszą też gdzie kupowali , jakie zamienniki , czy w danym roczniku były montowane - dużo odpowiedzi bez dublowania tematu - jak cię uraziłem to soryyy .... :hand:
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
zwracam sie do Willyego :) wiec moja bunia dokladnie tez jest z 1992 roku i wlasnie sam nie wiem czy wogole wtedy montowano jakiekolwiek filtry :-/
Opublikowano
Kowal a czy moglbys mi dac jakis namiar albo linka cokolwiek gdzie znajde te filtry bo musze sie przyznac ze szukam szukam i za zadne skarby nie moge czegos takiego znalezc :) z gory wielkie dzieki :modlitwa: