Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja jak sprawdzałem to wychodzi mi wszystko zgodnie z prawdą, poparłem te informację w ASO, wszystko się zgadza. :lol:
Opublikowano
Czy ktoś z was sprawdzał auto na tej stronie.

http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi

Mam E-39 z roku 1997-po sprawdzeniu wychodzi,że mam e-38 730iL z roku 1994 .

A wam co wychodzi?

Nie wiedziałem, że można wspawać kielich z E38 do E39 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sprawdzałem tam już masę aut i wszystko się zgadzało zawsze. Sprawdź wszystkie miejsca w aucie, czy masz wszędzie taki sam VIN :)

Adi
Opublikowano
nasi fachwowcy wspawają nawet kielich od renault :) według holendrów, nasi blacharze to super magicy :) mój kolega mówi, że u nich jak już mają cokolwiek szpachlowac to im to z trudem przychodzi bo nie potrafia nic :) a niasi prosze ;) MAGIA panowie to MAGIA

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
u mnie też bez problemowo... Sproboj jeszcze raz ale moze z innego kompa wpisac, jak Ci sie nie uda to jedz do salonu niech oni Ci odczytaja albo zglos sie do TomkaM5 z forum. Jezeli po tym wyjdzie Ci E38 to tylko wspolczuc...
Opublikowano
Dzięki za rady.Żle wpisałem podane jest WBA*******AL01254-wpisywałem znaki jakby zamiast gwiazdek i tak wychodziło.A trzeba jak się okazuje 7 ostatnich znaków w wszystko jest OK>kamień z serca.