Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Lampy z ringami są traktowane jako facelifting. Kolor kierunkowskazów nie ma znaczenia. Akurat mam dwa auta poliftowe gdzie w jednym są wszystkie pomarańczowe kierunki, a w drugim przezroczyste.
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lampy z ringami są traktowane jako facelifting. Kolor kierunkowskazów nie ma znaczenia. Akurat mam dwa auta poliftowe gdzie w jednym są wszystkie pomarańczowe kierunki, a w drugim przezroczyste.

Ringi są w polifcie, kierunki bez znaczenia ok a co z listwami?

Opublikowano
Poliftowe E39 mialy chromy w wersji ekskluzywnej.Obecnie jest sporo mieszanki.Kiedyś właściciele przedliftowych egzemplarzy wymieniali lampy przednie i tylne,bo to niby odmładzało auto.Dziś jest trend zupełnie odwrotny,zachowanie wyglądu fabrycznego.E 39 mają po dwadzieścia lat i więcej.To naprawdę bardzo dobre samochody.A jest ich coraz mniej i będzie jeszcze mniej......
Opublikowano
Poliftowe E39 mialy chromy w wersji ekskluzywnej.Obecnie jest sporo mieszanki.Kiedyś właściciele przedliftowych egzemplarzy wymieniali lampy przednie i tylne,bo to niby odmładzało auto.Dziś jest trend zupełnie odwrotny,zachowanie wyglądu fabrycznego.E 39 mają po dwadzieścia lat i więcej.To naprawdę bardzo dobre samochody.A jest ich coraz mniej i będzie jeszcze mniej......

Być może i w tej BMW ktoś zmienił lampy ale tak czy siak wygląda naprawdę stylowo.

Opublikowano
A właśnie, odnośnie lamp to przed i po lifcie lampy mają takie same wymiary i kształt (nie chodzi o środek) nocowania więc powinny pasować. Jedyna przeszkoda to przeróbka wtyczek bo są żarówki inne, ?, .
Opublikowano
Jedyna przeszkoda to przeróbka wtyczek bo są żarówki inne, ?, .

sa do kupienia przejsciowki z odpowiednimi wtyczkami...

Opublikowano
Jedyna przeszkoda to przeróbka wtyczek bo są żarówki inne, ?, .

sa do kupienia przejsciowki z odpowiednimi wtyczkami...

Łeee to już prościej się nie da. Jak szybko zrobić facelifting

Opublikowano
Z którego roku masz te auto?

To nie mój. Ostatnio pojawił się w mieście. A muszę zaczepić gościa. Widziałem też że tylne światła ma ledowe