Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myslalem ze jesli sa szyby elektryczne i centralny zamek w E36 to szyby mozna zawsze domknac kluczykiem.

U mnie w Compacie domykanie kluczykiem jest.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano
Przytrzymaj dluzej moze? zaskakuje u mnie tak po 2-3sekundach od przytrzamania przekreconego kluczyka

No wlasnie, Szwedu ma racje, kluczyk w skrajnej pozycji trzeba chwile przytrzymac.

Opublikowano
Nie we wszystkich to było .... ale nie jestem w stanie powiedzieć, w których było, a w których nie ... U mnie np. tego nie ma, ale ja mam rok produkcji samochodu 93, a znowu 2 kumpli miało wersje 1.6 jeden rok produkcji grudzień 93, a drugi końcówka 94 i u nich było. Kumpel ma 2.5 z 92 roku i również nie ma tej funkcji. Tak że nie wiem czy była to opcja za dopłata czy tez może wchodziło to jako standard w późniejszych latach.
Opublikowano

Z instrukcji:

http://img1.aukcjoner.net/images/b/b/a/54883_f.jpg

Wyposazenie dodatkowe (za doplata) jest oznaczane w instrukcji gwiazdką, wiec juz wiemy ze seryjnie tego nie było w kazdym.

Opublikowano
Nie we wszystkich to było .... ale nie jestem w stanie powiedzieć, w których było, a w których nie ... U mnie np. tego nie ma, ale ja mam rok produkcji samochodu 93, a znowu 2 kumpli miało wersje 1.6 jeden rok produkcji grudzień 93, a drugi końcówka 94 i u nich było. Kumpel ma 2.5 z 92 roku i również nie ma tej funkcji. Tak że nie wiem czy była to opcja za dopłata czy tez może wchodziło to jako standard w późniejszych latach.

A możesz przekręcić kluczyk dalej w prawo po zamknięciu centralnego ??

Opublikowano
Ja moge a domykanie nie dziala. No chyba ze jest a walniety przekaznik:/ Chyba zaraz sprawdze czy go w ogole mam (to jest pod deska po stronie kierowcy).
Opublikowano
Tak mogę przekręcić zamek dalej w prawo i wtedy mam funkcję ryglowania tak jak chyba w każdy coupe (nie wiem czy w sedanach też tak jest) i jeżeli jest funkcja domykania szyb to jak sie dłużej przytrzymasz to domyka szybę ale mi ta funkcja jest i tak zbędna ponieważ założyłem sobie alarm Exus V10 i mam domykanie szyb z pilota podczas załączania alarmu.
Opublikowano
Tak mogę przekręcić zamek dalej w prawo i wtedy mam funkcję ryglowania tak jak chyba w każdy coupe (nie wiem czy w sedanach też tak jest) i jeżeli jest funkcja domykania szyb to jak sie dłużej przytrzymasz to domyka szybę ale mi ta funkcja jest i tak zbędna ponieważ założyłem sobie alarm Exus V10 i mam domykanie szyb z pilota podczas załączania alarmu.

2Jaka funkcja ryglowania w kazdym coupe?

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

2Jaka funkcja ryglowania w kazdym coupe?

Właśnie ? Co to za funkcja ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie ? Co to za funkcja ??

Taka, że nie da się otworzyć drzwi od środka np. po wybiciu szyby??

Opublikowano
Przekręcacie kluczyk w prawo drzwi sie zamykają nie da rady ich otworzyć od zewnątrz natomiast da sie je otworzyć od wewnątrz a jeżeli przekręcisz kluczykiem do oporu następuje ryglowanie czyli nie da sie otworzyć drzwi od zewnątrz jak i od wewnątrz. Pozdroo
Opublikowano
a trzymales tak z 3-5 sek? bo dopiero wtedy slyszysz taki click i podnosi.. I kluczyk musisz przekrecac od razu do konca, a nie najpierw zamykac drzwi, a potem jeszcze raz przekrecac..
Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
ja miałem w coupe dosówanie szyb i z kluczyka i z pilota w cabrio mam również to samo moge z pilota dosunąć szyby jak i zamkąć dach

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
nie wszystkie mialy ryglowanie i nie wszystkie mialy komfort - domykanie szyb kluczykiem. to byly opcje. widzialem i takie i takie, nic w nich popsute nie bylo/