Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uff, w koncu udalo sie :D Narazie jedna fotka na zachete :D

http://img92.imageshack.us/img92/7470/zzzzzzzzzznd6.jpg

Opublikowano
Wiecej fotek bedzie w tygodniu :D W weekend majowy kolejny zlocik na polu golfowym jednego z osemkowiczow :D Bedzie ognisko, nocleg na rancho i inne dodatki :8)
Opublikowano
Opublikowano

Zlot byl pierwsza klasa,choc za krótki!Fury pełna gębą,niezapomniane widoki wspólnych przejazdów i masek w górę.....ja dorzucę jedno z mojej galerii....

http://img487.imageshack.us/img487/6275/maskiwgrems5.jpg

Opublikowano

Swietna sprawa. Tylko czemu nic o tym nie wiedzialem??? Bardzo lubie osemeczki i chetnie bym sie wybral na taki spocik.

Pozdrawiam

Opublikowano
Swietna sprawa. Tylko czemu nic o tym nie wiedzialem??? Bardzo lubie osemeczki i chetnie bym sie wybral na taki spocik.

Obiecuje poprawe :D

Opublikowano
heh to z stacji paliw dobre jest. Auta gernialne, fotki ?.... z jakością bywało lepiej, ale i tak można nacieszyć się widokiem :D Trzeba mi było brać 8 :/ trudno może za rok ;)
Opublikowano

Obiecuje poprawe :D

mam nadzieje... :D

Opublikowano
Tyle TGV w jednym miejscu :!: :shock: :shock: :modlitwa:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
A kiedy i gdzie było to spotkanie? .I kiedy następne bo bym chętnie dołączył jesli można.

Może zorganizujemy spotkanie 8semkowe na południu ? Dwóch już nas jest ...

Pozdrowienia

Paweł

www.automobile-catalog.com

Opublikowano
A kiedy i gdzie było to spotkanie? .I kiedy następne bo bym chętnie dołączył jesli można.

Spotkanie bylo tego samego dnia co pierwsza fotka w tym watku w Plońsku. Natepne spotkanie w weekend majowy w Raciazu :D

Opublikowano
Może zorganizujemy spotkanie 8semkowe na południu ? Dwóch już nas jest ...

Ja bardzo chetnie przyjade :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tu troszke przesadziłeś z krajobrazem :D :lol:

Poprostu do zlotu dołączyło Ferrari wsród Fiatow :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dajcie wiecej fotek plzzz :) ahhhh po wakacjach dolacze do grupy osemkowiczow :) mam nadzieje , jak narazie szykuje pozadna kase :)
SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano

Dziex za wiecej foto :)

Nagrywal ktos moze jakis film/ik z tego spotkania ?

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !