Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
znalazlem filmiki ze to chlopaka z adrenaline warsaw i chcialem z nim nawiazac jakis kontakt na forum , moze wie ktos cos wiecej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gdyby nie ta instalka to było by :cool2: , tyle ze za 45k to mozna miec 2000/01 rocznik. Adrenaline warsaw, gaz, stłuczka, nie żebym był uprzedzony ale :mrgreen:

Pozdro.

Opublikowano
Gdyby nie stluczka i jezeli stan jest idealny, to pomimo wysokiej ceny samochod bylby wart zainteresowania. Ale jezeli cena przez te stluczke nie spadnie o pare tysiecy, to juz lekka przesada :duh: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Eeee tam z gazem. Jak już to poproś o fotki jak był uderzony, jak nie to miernik lakieru.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
koles sie pomyslil. bo napisal w zeszlym roku w sierpniu. czyli by musial ja sprowadzic 08.2006r a ja ja widzialem w toruniu na majowce w zeszlym roku. naprawde auto bardzo zdbane, a i koles nic nie wyprawial, w sensie jakies popisy, czy palenie gumy.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Doszło zdjęcie tego uszkodzenia. W/g mnie nie warte to auto tej ceny, to otarcie to możesz sobie jedynie wyklepać, nie wymienisz tego, a nawet jak wymienisz /wstawisz kawałek innego/ to będzie pierwsze miejsce które zacznie żreć rdza. Lepiej mieć pogięte błotniki z przodu bo je wstawisz nowe niż uszkodzony tył. Ja przynajmniej wiedząc że tak było uszkodzone to ZA TE KASE bym go nie wziął, a sam obecnie rozglądam się za E46.

Pozdro.

Opublikowano

mowicie ze drogo?

szukamy takiej juz ponad miesiac i nic nie ma taniej. Wezcie pod uwage jakie wyposazenie no i cene gazu jak ktos szuka z gazem. Znalazlem filmiki jak koles sie wyglupia driftujac , czyzby byla dojechana troszke?? Jak macie jakas coupe 328 lub 330 w lepszej cenie w podobnym wyposazeniu to jak najszybciej prosze o kontakt

Opublikowano
Moja też była wystwiona na sprzedaż za 45 tys. ale się rozmyśliłem, zrobiło mi się szkoda. Pooglądasz trochę padaczek i doliczysz pakiet startowy (wymiany płynów, pierdołki typu kosmetycznego) 5 tys. i wyjdzie na to samo. Nie ma auta zadbanego za półdarmo.

Titansilber metallic

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
rico69: auto 5-6 letnie musi być w stanie idealnym jak ktoś chce za niego takie pieniądze. Moje ma 12 lat, a tapicerke ma w środku lepszą jak większość 5-6 latków. Czegoś takiego jak zmęczenie materiału w aucie 5 letnim z przebiegiem rzędu 100-120kkm nie powinno być, oczywiście w klasie BMW, nie jakiejś padlinie. Oczywiście przy założeniu, że właściciel nie traktuje go tylko jak przyrządu do przmieszczania się.
Opublikowano
rico69: auto 5-6 letnie musi być w stanie idealnym jak ktoś chce za niego takie pieniądze. Moje ma 12 lat, a tapicerke ma w środku lepszą jak większość 5-6 latków. Czegoś takiego jak zmęczenie materiału w aucie 5 letnim z przebiegiem rzędu 100-120kkm nie powinno być, oczywiście w klasie BMW, nie jakiejś padlinie. Oczywiście przy założeniu, że właściciel nie traktuje go tylko jak przyrządu do przmieszczania się.

Otóż to, to ze zdjęc wygląda na zadbane w środku, moje też bo "do roboty" mam inne auto. Ale udzie używają nieraz coupe do wszystkiego, nawet hak zakładają, w środku najarane itd. Dzwonili do mnie z ogłoszenia "dam 40 tys. i biorę, bo na Allegro są po 35 tys." Wszystko się zgadza ale trzeba najpierw zobaczyć tą po 35 tys. :mad2: :mad2: :mad2: Uważam więc jak ktoś woła najwyższą cenę z rocznika, zgadza się pojechać do ASO i obmacać auto grubościomierzem to nie może być to total śmieć.

Titansilber metallic

Opublikowano

No tak na tym 1 zdjęciu to ładna na BMW ale:

- czy w przypadku wspawania czy wyklepania tego tyłu robione miejsce trzeba jakoś pomalować i jak wiadomo nie 5 cm od szpachli ale zrobic to profesjonalnie. Partaczy lakiernikow nie brakuje, a ktos kto naprawde dobrze zrobi przejscie lakieru nie weźmie za to 5 zł.

- mi sie nie podoba kierwonica w tym aucie.

rico69 to Twoja to jest 10 razy lepsza i tez chciales za nia 45 :)