Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problemik moge tanio kupic ladne lampy FK jednak podobno sa one do modelu coupe... czy to prawda ze lampy od sedana o coupe niczym sie nie roznia?? podobno ksztalt mocowania i cala reszta sa identyczne w obu modelach a roznica polega na tym ze w tych autach rozne sa tylko kierunkowskazy jak to jest?? :?
Opublikowano

Witam te lampy sa zupelnie inne i nie beda pasowaly.

Coupe sa wezsze i dluzsze a sedan krotsze i wyzsze.

Pozdro

RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
Uściślijcie o co wam chodzi: reflektory czy lampy. Lampy są z tyłu i coupe ma niższe a szersze a sedan wąższe a wyższe. Natomiast jesli chodzi o reflektory to między tymi modelami nadwozia są wymienne pod warunkiem ze nie są to jakieś tuningowe reflektory z zespolonym kierunkowskazem bo róznica właśnie tkwi w kształcie kierunkowskaza (coupe i kabrio mają dłuższeod reszty o 13mm).
Opublikowano
chodzi mi o reflektory nie sa one zespolone ale sa z firmy FK facet tez mi mowi ze roznica miedzy reflektorami sedana i coupe jes tylko w kierunkowskazach a reflektory w obu modelach sa identyczne czyli moge je smialo kupowac tak?
Opublikowano
widziałem reflektory wielu firm, bosh, FK, Depo , ZKW, In Pro , hella i wszystkie były wymiarowo takie same

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Jesli chodzi o przednie lampy sedan ma inne i coupe, a dokladnie kierunkowskaz. Jesli FK sa zespolone z kierunkiem to tylko pozostaje zobaczyc pod jakm katem ten kierunkowskaz schodzi do blotnika, sedan ma mniejszy kat i tym sie mozna sugerowac,. najlepiej wyciagnac sam kierunkowkaz i przylozyc do lampy.
Opublikowano
te lampy sa z doczepianym kierunkiem nie sa zespolone wygladaja jak te z INPRO lub HELLI soczewka z ringiem tak wiec powinno byc ok
Opublikowano
Jesli chodzi o przednie lampy sedan ma inne i coupe, a dokladnie kierunkowskaz. Jesli FK sa zespolone z kierunkiem to tylko pozostaje zobaczyc pod jakm katem ten kierunkowskaz schodzi do blotnika, sedan ma mniejszy kat i tym sie mozna sugerowac,. najlepiej wyciagnac sam kierunkowkaz i przylozyc do lampy.

sedan ma większy kąt!!!! coupe mniejszy

Opublikowano
no to jak to wkoncu jest jedni mowia tak drudzy siak :? podejda te lampy jezeli dam kierunek od sedana czy nie??
Opublikowano
Ludzie co wy tu za glupoty wypisujecie.Jak to reflektory przednie sa rozne w coupe i sedanie??? :mad2: Mam zamontowane reflektory FK sa dobrze spasowane,polecam, z pewnoscia pasuja do sedana

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2: