Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jak sądzicie czy za kwotę około 40 - 42 tys. zł można kupić E46 coupe w dobrym stanie?. Dzisiaj widziałęm taki srebrny i wygladał ślicznie. Chodzi mi o silnik 1.8 lub 2.0.

Pozdrawiam

Opublikowano
Bez problemow kupisz u niemiaszka .Zaczynaj od 320ci albo wyzej bo 318 to prawie nie jezdzi,Jak chcesz to ci moge cos namierzyc .
te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Dokładnie tak jak przedpiszcy, jak największy motor.

To samo wałkowałem jak szukałem swojej, pochłaniałem informacje z forum co zaowocowało fajnym egzemplarzem.

PS. Jeszcze nie sprzedany...czeka na nowego właściciela :cool2:

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
Wiem ze Twoj samochod jest sliczny, tylko ja musze jeszcze troszke pieniazkow dozbierac. Ogolnie to ja nie mam duszy sportowca i szybka jazda mnie zbytnio nie kreci. Dlatego mysle ze silnik 2 litrowy mi powinien wystarczyc a jezdzic bede przewaznie w miescie. Chcialem kupic pierwszy swoj samochod a ten model mi sie wizualnie bardzo podoba.
Opublikowano
Wiem ze Twoj samochod jest sliczny, tylko ja musze jeszcze troszke pieniazkow dozbierac. Ogolnie to ja nie mam duszy sportowca i szybka jazda mnie zbytnio nie kreci. Dlatego mysle ze silnik 2 litrowy mi powinien wystarczyc a jezdzic bede przewaznie w miescie. Chcialem kupic pierwszy swoj samochod a ten model mi sie wizualnie bardzo podoba.

Jak nie masz duszy sportowca to bierz diesla. Najlepiej 330d. Jak benzyna to 330ci. Samochód w miarę drogi a za 3 miesiące będzie Ci brakować mocy. Na zamianie stracisz.

Jak kupiłem pierwszą 540 (E34) to miałem zabawę przez tydzień. Później już brakowało mocy. Teraz w 540 mam manuala to jeszcze jakoś da się wytrzymać ale już szukam RS4 bo niestety BMW nie robi samochodów tej klasy.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
330 xd ! Naprawde cieszy..

jechałem po takie , niestety sprzedający kłamał o bezkolizyjności , oględziny 5 minut a trasa Kraków-Szczecin i powrót :lol:

Opublikowano
Dokładnie tak jak przedpiszcy, jak największy motor.

To samo wałkowałem jak szukałem swojej, pochłaniałem informacje z forum co zaowocowało fajnym egzemplarzem.

PS. Jeszcze nie sprzedany...czeka na nowego właściciela :cool2:

te aluski z oponami letnimi to bym kupił jak by ktoś chciał na zimówkach