Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moderatorzy prosze poinformujcie ludzi ze forum juz dziala . Myslalem o wyslaniu @ do nich . Malo kto teraz siedzi na forum .

Mysle ze to dobry pomysł .

Ta przerwa troszke zle wpłynela i mam nadzieje ze nie przeszli na inne FORUM

pozdrawiam :modlitwa:

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja dostałem @ z informacja, że forum zaczeło działać. Coraz bardziej się zniechęcam do tego miejsca(forum)-najpierw przerwa w najbardziej "ruchliwym" okresie, teraz w nocy nie można nawet zajrzeć. Co tu się dzieje ?!

Opublikowano
Większość poszła tutaj :mrgreen:

www.bmw-sport.pl

Zaraz dostaniesz bana, że reklamujesz konkurencyjne forum. Tamto forum mi nie podchodzi za bardzo - coś jest skopane... w ciągu jednej sesji muszę kilkakrotnie się logować, przerzuca mnie na stronę główną itd. Może ktoś się zmobilizuje, postawi nowe phpBB bez bugów?

Adi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
DAREX to teraz w jakim celu sie im podlizujesz? Czytaj sobie jedno i drugie co to nas obchodzi? Najlepiej zaloz swoje ale nie reklamuj tego tak nachalnie.
Opublikowano (edytowane)
Najbardziej aktywni użytkownicy zostali wyrzuceni.

i bardzo dobrze

jestem przekonany, ze to tylko wplynie pozytywnie dla spolecznosci tego forum

porzadek i dyscyplina , tego oczekuje sie od BKP

a forum zalozyc sobie moze kazdy,

wystarczy sciagnac skrypt phpBB zainstalowac go na jakims serwerze ktory mozna wynajac za 100 zł na rok, kupno domeny to jakies 50 zl na rok i tyle

zadna sztuka

tymczasem tutaj jestescie na autoryzowanym forum BMW Polska

i mysle , ze co niektorzy powinni to docenic i przestac zadzierac nosa

pozdrawiam,

Rzeznik

Edytowane przez Rzeznik
Opublikowano

co wpłynie pozytywnie - to, że zostali wyrzuceni, czy to, że nie działa w nocy?

w jednym musze Ci przyznać rację - jak nic sie nie dzieje, to rzeczywiście łatwiej utrzymać ład i dyscyplinę :duh:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
zdefiniuj 'dzieje sie'

jeśli to było do mnie (zaraz po moim poście) to popatrz ile teraz jest nowych postów, a ile było w zeszłym roku - dzieje się, ale w tym temacie :lol:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

zgadzam sie z innymi . teraz nic sie nie dzieje , zero jakis nowych sensownych tematow . Czekam az cos sie pojawi zeby poczytac i ewentualnie sie wypowiedziec ale nie ma co czytac ?

Panowie prosze Was ! zmobilizujmy sie i naprawmy to wszystko zeby było jak dawniej . I nie musimy juz jeden drugiemu wytykac itp... w koncu jestesmy jedna wielka rodzina .

Razem damy rade !!

pozdrawiam Was wszystkich

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano

nie ma co sie łudzic ze bedzie lepiej czyli tak jak kiedys. wraca komuna.

acha, bym zapomnial. tematu i tak jutro pewnie juz nie bedzie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie ma co sie łudzic ze bedzie lepiej czyli tak jak kiedys. wraca komuna.

acha, bym zapomnial. tematu i tak jutro pewnie juz nie bedzie.

Nie ma co się łudzić skoro jedyne co robicie, to klepiecie ciągle w tym stylu.

Ostrzeżenie.

Moderator
Opublikowano

powiem tyle... na kazdym forum nadchodzi taka chwila kiedy grupa uzytkownkow zaczyna byc z czegos niezadowolona, zaczyna pisac w trybie roszczeniowym do admina/modow, admin sie wku.. i robi porzadek. czesc ludzi zbiera sie i przenosi gdzies indziej... i swiat sie kreci dalej.(patrz forum budo)

co was userzy tak boli ze placzecie o jakies wyjasnienia. nie macie innego zycia tylko forum? ze forum nie dzialalo w swieta/sylwka? - nie macie rodzin z ktorymi spedzacie ten czas? jakies teorie spiskowe knujecie... mysle ze niektorzy sie za bardzo wczuwaja. wyluzujcie ludzie...

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png

Opublikowano
zgadzam sie z innymi . teraz nic sie nie dzieje , zero jakis nowych sensownych tematow . Czekam az cos sie pojawi zeby poczytac i ewentualnie sie wypowiedziec ale nie ma co czytac ?

Panowie prosze Was ! zmobilizujmy sie i naprawmy to wszystko zeby było jak dawniej . I nie musimy juz jeden drugiemu wytykac itp... w koncu jestesmy jedna wielka rodzina .

jakos dzis caly dzien widze conajmniej jeden ekran tematow w mechanice z data dzisiejsza ostatniego wpisu, wiec jednak sa ludzie ktorych interesuje cos sensownego.... co do sensownosci tematow, to jak sam napisales wszyscy biora w tym udzial rownorzednie a nie jedna strona, ktora ma zapewnic rozrywke reszcie... jesli chodzi ci o tematy nie-mechaniczne, to jesli masz ciekawe newsy albo tematy, ktore chcesz poruszyc, to publikuj zamiast czekac, moze wszyscy skorzystaja...

pozdrawiam

Opublikowano

jakos dzis caly dzien widze conajmniej jeden ekran tematow w mechanice z data dzisiejsza ostatniego wpisu, wiec jednak sa ludzie ktorych interesuje cos sensownego.... co do sensownosci tematow, to jak sam napisales wszyscy biora w tym udzial rownorzednie a nie jedna strona, ktora ma zapewnic rozrywke reszcie... jesli chodzi ci o tematy nie-mechaniczne, to jesli masz ciekawe newsy albo tematy, ktore chcesz poruszyc, to publikuj zamiast czekac, moze wszyscy skorzystaja...

pozdrawiam

staram sie jak moge :) jestem dosc aktywny . Zobacz zreszta sam ile tematow na ogolnym jest moich i ile odpowiedzi :)

Nie bede pisal o pierdołach bo mnie przeklniecie . JAK cos mi sie nasunie ciekawego to pytam .

pozdro for ALL

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano

pozdrawiam

staram sie jak moge :) jestem dosc aktywny . Zobacz zreszta sam ile tematow na ogolnym jest moich i ile odpowiedzi :)

Nie bede pisal o pierdołach bo mnie przeklniecie . JAK cos mi sie nasunie ciekawego to pytam .

pozdro for ALL

Bodziotg77 jest chyba najaktywniejszym użytkownikiem tego forum od czasu reaktywacji :cool2: TAk 3MAJ !

Opublikowano

Bodziotg77 jest chyba najaktywniejszym użytkownikiem tego forum od czasu reaktywacji :cool2: TAk 3MAJ !

JEden co mnie docenił :D dziekuje

Everyday I’m hustlin'

Opublikowano
myślę, że niektórym kolegom się nudzi i zaczynaja narzekać. Fakt, że brakuje krótkiego słowa PRZEPRASZAM za to , że forum tak długo nie działało, ale może wymagamy za dużo? Ja jednak jestem tego zdania, że wszystko powoli wróci do normy i będzie co czytać, a Ci co potrafią będą mieli co pisać. Inaczej. czyli czytaj gorzej już nie będzie. :nienie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.