Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bo administrator oszczedza na pradzie i wylacza serwer na noc lub wylacza na noc bo mu komputer buczy i spac nie moze :)
Opublikowano
Ja pracuję jako kierowca i najczęściej odwiedzam forum o 4 rano ale niestety ostatnio się nie udaje , jakieś dziwne zasady . Człowiek po dziesięciu godzinach za kółkiem się chce zrelaksować przy forum i browarku a tu zonk :jawdrop:
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
Ja pracuję jako kierowca i najczęściej odwiedzam forum o 4 rano ale niestety ostatnio się nie udaje , jakieś dziwne zasady . Człowiek po dziesięciu godzinach za kółkiem się chce zrelaksować przy forum i browarku a tu zonk :jawdrop:

dokladnie forum + piwko = relax

a dla mnie forum to uzaleznienie juz choc jestem nie za długo

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
są też uzytkownicy i klubowicze którzy odwiedziają forum z innego kontynentu, różnice czasu są różne 7,9, godzin np , bardzo to utrudnia sprawe co poniektorym...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

A może trzeba to zgłosić do BMW, skoro firma daje swój znaczek tutaj? Może trzeba parę wypowiedzi użytkowników zebrać do kupy i ktoś zrobi z tym porządek? Gdyby forum miało działać tylko na wypowiedziach członków klubu to dawno by umarło. Siłą są tutaj niezrzeszeni użytkownicy, których totalnie się olewa i traktuje z buta. Zresztą po co ja to piszę... i tak zaraz dostanę bana od jakiegoś nadgorliwego admina/moderatora, a moja wypowiedź zostanie usunięta. Więc do dzieła Panie adminie/moderatorze... pokaż jakim jesteś kozakiem i jak to potrafisz usuwać niewygodne wypowiedzi.

PS.

Nadal czekam na wyjaśnienia, co było powodem przerwy świąteczno-noworocznej oraz dlaczego w nocy nie mogę czytać forum?

Adi
Opublikowano
A może trzeba to zgłosić do BMW, skoro firma daje swój znaczek tutaj? Może trzeba parę wypowiedzi użytkowników zebrać do kupy i ktoś zrobi z tym porządek? Gdyby forum miało działać tylko na wypowiedziach członków klubu to dawno by umarło. Siłą są tutaj niezrzeszeni użytkownicy, których totalnie się olewa i traktuje z buta. Zresztą po co ja to piszę... i tak zaraz dostanę bana od jakiegoś nadgorliwego admina/moderatora, a moja wypowiedź zostanie usunięta. Więc do dzieła Panie adminie/moderatorze... pokaż jakim jesteś kozakiem i jak to potrafisz usuwać niewygodne wypowiedzi.

PS.

Nadal czekam na wyjaśnienia, co było powodem przerwy świąteczno-noworocznej oraz dlaczego w nocy nie mogę czytać forum?

Tu http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=305563#305563 poczytaj troszkę a na drugą część pytania poczekaj cierpliwie ok ?? :cool2: :|

Opublikowano
kto kogo olewa i kopie z buta?

bmw ma moderowac forum? lol

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Jeśli nie to polecam się nauczyć, przydatne w życiu czasami. Czy ja coś takiego napisałem? Skoro bmw firmuje to swoim znakiem to chyba powinno ich obchodzić co się tutaj dzieje. A może to jest forum tylko dla wybranych?

Adi
Opublikowano

Tu http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=305563#305563 poczytaj troszkę a na drugą część pytania poczekaj cierpliwie ok ?? :cool2: :|

Znam tą wypowiedź, mam gdzieś waszą kasę - nie interesują mnie nie swoje pieniądze. Ale interesuje mnie dlaczego przez kilkanaście dni nie mogłem przeczytać swoich wiadomości na priv. A wytłumaczenia tego faktu nigdzie nie znalazłem! W każdym razie nie trafiają do mnie wypowiedzi "nie działało, bo ja tak postanowiłem"...

Adi
Opublikowano
adik_32 zanim znowu coś napiszesz przeczytaj """ze zrozumieniem """ punkt nr 7. Kulturą "wyższych lotów" wykazało się przed Świętami kilka osób tutaj na forum, które w ciągu 2 dni zrobiły taki syf, jakiego jeszcze chyba na żadnym forum nie widziałem. Zarząd zamknął bo tak chciał . Sorry ale nikt nie będzie siedział w święta i dawał bany lub blokował tematy bo paru kolesi postanowiło wszystko i wszystkich mieszać z błotem .
Opublikowano
... Zarząd zamknął bo tak chciał . Sorry ale nikt nie będzie siedział w święta i dawał bany lub blokował tematy bo paru kolesi postanowiło wszystko i wszystkich mieszać z błotem .

Właśnie... zamknął bo tak chciał! O tym właśnie mówię...

A jeśli chodzi o święta to u mnie skończyły się one 26 grudnia, a Nowy Rok to raptem 1 dzień. Zarząd widać świętował 2 tygodnie. To jest wytłumaczenie tej przerwy po Waszemu??

Adi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawosławny Nowy Rok dopiero dzisiaj :) Co sie tyczy tego, ze masz gdzies nasza kase to smutne, bo wlasnie dzieki tej kasie jest utrzymywane to forum tak wiec dzieki temu mozesz jednak przeczytac te swoje prywatne wiadomosci.
Opublikowano
Słuchaj masz już włączone forum , wiec o co chodzi ??? Wyłączone było ze względu na nie stosowne zachowania . Koniec kropka .Pozdrawiam .

Saddama Husseina powiesili, więc jest rozgrzeszony? Nie trafiają do mnie takie teksty...

Adi
Opublikowano
Prawosławny Nowy Rok dopiero dzisiaj :) Co sie tyczy tego, ze masz gdzies nasza kase to smutne, bo wlasnie dzieki tej kasie jest utrzymywane to forum tak wiec dzieki temu mozesz jednak przeczytac te swoje prywatne wiadomosci.

Chwała Wam za to, ale ja mówię o rozliczeniach, a nie o tym, że ktoś za to płaci, a ja niedobry przychodzę na sępa..

Adi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.