Skocz do zawartości

czy w e28 byly takie same komputery w podsufitce jak w....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego !! :8) Tu jest montaż elektrycznego szyberdachu: http://www.will-privat.de/e28/schiebedach/anleitung.htm

Parę innycyh porad: http://mysite.verizon.net/vze7aq8e/id6.html

Jakby ktoś był zaintersowany to gdzieś mam jeszcze instrukcje montażu szklanego-szyberdachu z Saaba 9000 jakby ktoś chciał na maila !

Opublikowano
na zlomowisko trafila e30 z takim komputerem i slicznym silnikiem- pieknie pracuje. kolesie mi wyciagna kierunki boczne caly ten check control z okablowaniem i czujnikami oraz halogeny za 100zl :)
Opublikowano
a mnie z kolei bardziej to wkurza niż jest przydatne, bo mimo że wszystko jest OK ( podpięcie też ) to ciagle świeci mi kontrolka od pozycji ... :duh:
Opublikowano
a mnie z kolei bardziej to wkurza niż jest przydatne, bo mimo że wszystko jest OK ( podpięcie też ) to ciagle świeci mi kontrolka od pozycji ... :duh:

Tam nie ma kontrolki od pozycyjnych

Pozdrawiam

OO==ll==OO

www.bmwauto.pl

Opublikowano
Abblendlicht bodajże ... ta środkowa w górnym rzędzie. Od czego to ?

Światła mijania.

Góna linijka od lewej:

światła stopu, światła mijania, olej w silniku

Środkowa linijak od lewej:

Tylne światła pozycyjne, poziom płynu do spryskiwaczy

Dolna linijka od lewej:

Podświetlanie tablicy rejestracyjnej, poziom płyny chłodniczego

Pozdrawiam

OO==ll==OO

www.bmwauto.pl

Opublikowano
A ja dzisiaj wygralem aukcje takiego check controla :) bez kabli ale moze cos sie wymysli :) czujniki to nie klopot ale bede musial sie rozejrzec za wtyczka :) o ile sprzedajacy jeszcze mi to wysle :) co do komputerka mam jeszcze pytanko bo sa na nim 3 rzedy lampek a obok jest taki maly wyswietlacz i na nim z tego co sie orientuje to sa pasy a co oprocz nich?

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
czy w e28 byly takie same komputery w podsufitce jak w e30 jest na allegro taki http://moto.allegro.pl/item146067517_bord_komputer_bmw_e_30_w_podsufitke_okazja_.html duzo zachodu z podłączeniem by było?

Witam.

Czy udało ci sią to podłaczyć i założyć i wszytsko działa??

Bo też właśnie rozważam czy by sobie takiego bajeru nie założyć.

pozdrawiam

Opublikowano
Musze cie zmartwic chmielpiw bo montaz check control to ciezki temat. Musisz wymienic cala wiazke elektryczna w aucie. wiem bo moj kolega to przerabial. Ponadto wymiana takich elementow jak np. zbiorniczek od płynu chłodzacego itp. Panele check control były identyczne zarowno w modelach e28 jak i e30.