Skocz do zawartości

x5e53 3.0 d z2003r pomoc w ogarnieciu auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem  nowym klubowieczem i prosze o wyrozumialosc  oraz pomoc.Od nie dawna jestem posiadaczem BMW x5e53 3.0d z 2003r a przesiadlem sie z grupy Vag.Potrzebuje pomocy by ogarnac moja x5  lub kogos kto mi pomoze doradzi lub skieruje do osob ktorzy sie znaja na marce auta Bmw x5e53.Jstem z Walbrzycha.Dziekuje za pomoc  jesli cos potrzeba wiecej prosze pisac

Opublikowano

Też przesiadłem się z VAGa 😉 tak po prawdzie, to e36 a X5 to zupełnie nie to samo. Nie żebym się czepiał albo co, ale jeśli szukasz porady/pomocy - wrzuć post w dziale swojego auta - zwyczajnie będzie łatwiej.

Pozdro 🙂

Opublikowano
  • Autor

Witam dziekuje za porade

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

To może chociaż napisz co autu dolega. Bez tego to my cię wyślemy do blacharza a ty potrzebujesz na przykład elektryka. 

Opublikowano
  • Autor

Witam a wiec mam kilka spraw do ogarniecia w aucie X5E53 3.0D(184 KM)Z 2003 R 

1)posiadam radio(ERISIN)  takie bylo w tym aucie ale gra mi tylko CD reszta nie chce dzialac  wiec sprzedajacy dal mi jeszcze  chinczyka z androidem(brak CANBUSA)wiec nie dziala  choc laczy sie z blutem i cos cos tam gra chcialbym ogarnac ten temat by wszystko dzialalo jak trzeba lacznie ze zmieniarka cd  i subfooferem

2)chcialbym wymienic olej w skrzyni (moze polecacie kogos lub czy trzeba to zrobic)

3)potrzebuje uatwaic jezyk polski na komputerze auta(jak sie da)oraz naprawic piksele od licznika bo zanikaja

4)potrezbuje kupic tylna rolete bagaznika(czarna uzywana)

Edytowane przez 74ARES
DODANO WRESJE AUTA

Opublikowano

1. Sprawdź czy masz radio i wzmacniacz w bagażniku. Radia w E53 to nie taka prosta sprawa. To co jest w kokpicie to można by rzec taki panel sterujący. Tuner i wzmacniacz masz w bagażniku. Jak dajesz chińskiego androida to musisz podłączyć to radio do instalacji z tyłu. Zmieniarki raczej chinczykiem nie ogarniesz.

2. Zmienić warto. 

3. Nie ma dostępnego polskiego języka na kompie w E53.

4. OLX.