Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie powinno wpłynąć na gwarancję, jeśli zrobi to ktoś rozumny i nic Ci po drodze nie połamie i nie zepsuje

Czy warto? Sam pewnie wiesz najlepiej - imho, X5 jest ciche jak kaplica. Jak rozmawiałem z "ciche auto.pl" we Wrocławiu, uprzedzali o potencjalnie niewielkiej poprawie (właśnie ze względu na dobry poziom wyciszenia z fabryki). Dlatego odpuściłem

Ale, z M3 jestem już do nich umówiony na listopad

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

Opublikowano

Może to kwestia akustycznych szyb, różnica pomiędzy -z a bez jest baaardzo wyraźna.

Opublikowano
3 godziny temu, Jerz napisał(a):

Może to kwestia akustycznych szyb, różnica pomiędzy -z a bez jest baaardzo wyraźna.

Gdybym wiedział przed zakupem że jest wersja z akustycznymi szybami i bez, to wiedziałbym co wybrać. Mam bez + szyberdach, więc mistrz cichej jazdy to nie jest, ale i tak  jest spoko.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam F15, w sumie jako ciekawostka postanowiłem wygłuszyć nadkola, butyl+aluminium, potem pianka wygłuszająca, na miękki materiał pasta.
Różnica ogromna, zwłaszcza na  nie równym asfalcie, lub w czasie deszczu.
Od teraz każde auto będę tak robił

• Lubię to 1
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW