Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje , fajny kolorek, no i oczywiście silnik 👍😀

• Lubię to 1
Opublikowano

Kolor, który nie wygląda, silnik, który nie jedzie.... Tylko plebejska seria 3 a nie luksusowa 5... Na przekór forumowiczom...

A na poważnie fajnie w tym kolorze się prezentuje. Ciekawe jak leży na touringu.

Ja z tych co widziałem mam swój ranking kolorów:

1. Oxide grey - ten mi przepadł po 1,5 roku czekania na produkcję...
2. San Marino Blau - za późno się zorientowałem, mogłem iść w linię indywidualną jak jeszcze była
3. Skyscaper - ten mam

Opublikowano
12 godzin temu, GDX4 napisał(a):

Kolor, który nie wygląda, silnik, który nie jedzie.... Tylko plebejska seria 3 a nie luksusowa 5... Na przekór forumowiczom...

A na poważnie fajnie w tym kolorze się prezentuje. Ciekawe jak leży na touringu.

Ja z tych co widziałem mam swój ranking kolorów:

1. Oxide grey - ten mi przepadł po 1,5 roku czekania na produkcję...
2. San Marino Blau - za późno się zorientowałem, mogłem iść w linię indywidualną jak jeszcze była
3. Skyscaper - ten mam

też się nad Skyscaper'em zastanawiałem- był 2 na liście, tylko i wyłącznie dlatego że bliski mojego poprzedniego koloru🙂

20240529_201959.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ekstra, też czekam na swojego Arctic race, tylko felgi w ostatniej chwili zamienilem z takich jak Twoje na czarne

• Dziękuję 1