Skocz do zawartości

X3 G45 zamówienia, rabaty, czas oczekiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu ceny poszły w górę. To już trzeci raz w tym roku.
Ceny 3 dni temu:
image.png.1efde10f44fd8d3a3d66fe8bcdb5cc42.png

Ceny dzisiaj:
image.png.348bb83c9cea02177f3fd87c520aeb5d.png

• Odpowiedzi 510
  • Wyświetleń 76,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Dzień dobry, moje pierwsze BMW i pierwszy wpis na forum. Cieszę się, że dołączyłem do grona użytkowników i sympatyków tej marki. Witam Was serdecznie. Rabat 16%.

• Zaczynam się przekonywać do tego co robi BMW - niby plastikowe klamki, brak listew na progach czy innych ozdobników, ale dalej mamy świetnie jeżdżący samochód z wygodnymi fotelami i całkiem fajnymi si

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Taaak, właśnie wczoraj poinformował mnie o tym sprzedawca, i to przyspieszyło moją decyzje o zamówieniu jeszcze ze starego cennika.

Zaliczkę wpłacałem późnym popołudniem

Ceny są chore, ale cóż zrobić.

Opublikowano
W dniu 2.11.2025 o 01:47, burmeister75 napisał(a):

Ceny są chore, ale cóż zrobić.

Zagłosować portfelem.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
4 godziny temu, PKort napisał(a):

Zagłosować portfelem.

w sensie głosować na partie o to chodzi ?? przecież to mamienie ludziom oczu 😄 jak ktoś w to wierzy to naprawdę musi być mega naiwny że którakolwiek partia , osoba cokolwiek dla nas zrobi 😄 

male-bmw-2.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, możecie się podzielić informacją jakie rabaty na g45 można aktualnie uzyskać gdzie?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
17 godzin temu, thomas8741 napisał(a):

Cześć, możecie się podzielić informacją jakie rabaty na g45 można aktualnie uzyskać gdzie?

takie same jak zawsze 0-25% 🙂 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Gdzie dają 25% bo mi zaproponowali 10% 

Opublikowano

Dla żony zamawiałem  w czerwcu 2024 dostałem 11 % inchcape wrocław.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
17 godzin temu, Rybek1992 napisał(a):

Dla żony zamawiałem  w czerwcu 2024 dostałem 11 % inchcape wrocław.

wszędzie jak znasz właściciela ?? masz flote 50 aut + , znasz dyrektora 😄 20% na każde bmw do uzyskania 🙂 ale najwyższy rabatk na schodzące modele , pamietam jak na f10 35i było do produkcji 30% prawie , ja miałem na 330i f30 okolice 20,5% na Żony byłe 340i miałem 22,5% na emki ciut niżej na x1 okolice 20% +

male-bmw-2.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie,

chciałbym zapytać czy w ostatnim czasie zamawiał ktoś X3 i orientuje sie jak realnie wyglada czas oczekiwania.

Mysle o zakupie X3 2.0i w bogato wyposażonej wersji, także wcześniej wspomniane pakiety i wentylacja na pewno jest muts jeżeli chodzi o auto

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Dziś też zamówiłem X3 🙂 Rozmawiałem z menedżerem, u którego polecam kupować auta to już nie pierwsze BMW kupione przeze mnie u niego.Jeśli ktoś będzie zainteresowany, mogę podać kontakt.

Przy okazji prosił przekazać, że aktualnie ma X3 i X5 w bardzo dobrych cenach, a na elektryczne X1 i X2 są teraz dodatkowe dopłaty na auta na stanie. Jeśli dla kogoś to aktualne napiszcie do mnie w prywatnej wiadomości, podeślę namiary 👍.

Opublikowano

Czy ktoś składał ostatnio zamówienie na X3?

Jaki jest obecnie czas oczekiwania na to auto.

Bo jedni mówią, ze czerwiec. Inni , że lipiec a nawet sierpień ;/

Opublikowano
Godzinę temu, mysza199 napisał(a):

Czy ktoś składał ostatnio zamówienie na X3?

Jaki jest obecnie czas oczekiwania na to auto.

Bo jedni mówią, ze czerwiec. Inni , że lipiec a nawet sierpień ;/

Bo to zależy czy ktoś ma już zaklepane sloty produkcyjne czy nie. Obecnie zbierana jest produkcja zapewne kwietniowa/majowa + 2 miesiące transportu i już mamy lipiec 🙂 

Opublikowano
2 godziny temu, scooterek napisał(a):

Bo to zależy czy ktoś ma już zaklepane sloty produkcyjne czy nie. Obecnie zbierana jest produkcja zapewne kwietniowa/majowa + 2 miesiące transportu i już mamy lipiec 🙂 

No właśnie na jednej z ofert mam coś takiego przy mojej konfiguracji BMW.... (GP31 5.05.2026)

I teraz to sobie analizuje... 5.05.2026 ew produkcja byłaby 5 maja czy tam w tych okolicach

A 31 tydzień to prognoza dostawy?  Wychodziłoby 27 lipca- 2 sierpnia ...

Nadal  szukam ofert itp... ale podejrzewam, że jak sie nie zdecyduje szybko to nie wiem będzie przesunięcie o miesiąc?

Czy jak to działa?

Opublikowano
47 minut temu, mysza199 napisał(a):

No właśnie na jednej z ofert mam coś takiego przy mojej konfiguracji BMW.... (GP31 5.05.2026)

I teraz to sobie analizuje... 5.05.2026 ew produkcja byłaby 5 maja czy tam w tych okolicach

A 31 tydzień to prognoza dostawy?  Wychodziłoby 27 lipca- 2 sierpnia ...

Nadal  szukam ofert itp... ale podejrzewam, że jak sie nie zdecyduje szybko to nie wiem będzie przesunięcie o miesiąc?

Czy jak to działa?

Dzwoniłem do swojego handlowca i mówi, że powoli zamykają zbieranie zamówień na kwiecień ale, że ma jeszcze jakiś wolny sloty na X3 z 20d oraz 20 (208KM). Mocniejsze wersje to już dalsza produkcja. Jak chcesz to zapraszam na prv dam Ci na niego namiary i może się jakoś dogadacie.

Opublikowano

Witam, może ktoś zainteresowany jest przejęciem nowej benzynki xDrive 20 w fajnej konfiguracji i dużym rabacie z odbiorem w tym miesiącu? Jak coś to na priv zapraszam.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
20 godzin temu, marian.tew napisał(a):

Witam, może ktoś zainteresowany jest przejęciem nowej benzynki xDrive 20 w fajnej konfiguracji i dużym rabacie z odbiorem w tym miesiącu? Jak coś to na priv zapraszam.

wrzuć konfig i cenę i rabat 🙂 ktoś się może znajdzie , chyba nie tajemnica ?

male-bmw-2.png
Opublikowano
W dniu 5.03.2026 o 07:18, wehyr napisał(a):

Tajemnicą bedzię odstępne za odbiór już teraz 😁 

Opublikowano
W dniu 5.03.2026 o 07:18, wehyr napisał(a):

Nie ma tajemnicy, nie mam teraz pod ręką screena, ale przyzwoity konfig za około 310k, od tego rabat pod 20%. Bez żadnego odstępnego jak kolega wyżej napisał.

Opublikowano

Te rabaty 20% są o kant d...

Porównałem kilka ofert

Co z tego, że dostaje sie rabat ok. 20% jak w konsensusie wychodzi to niekorzystniej albo podobnie   jak z rabatem 11-14% bezpośrednio w salonie.

Do tego jeszcze opłata/wynagrodzenie  dla takiego pośrednika - tylko jeden nie brał  - nie wiem dlaczego ale sie domyślam

Oczywiście pewnie znajdą sie lepsze w zależności od terminów, wkładu i % wykupu.

Ale w moim przypadku dealer bmw  nie przebił leasingu tylko 1 oferty która nieznacznie była korzystniejsza ok 50 zl w racie  co nie pokryło tej opłaty/wynagrodzenia

Także sprawdzać wszędzie nawet w salonie tej samej sieci dealera bmw można uzyskać różne rabaty. 

Ja zagrałem finalnie  tak.

Wziąłem ofertę jednego , poszedłem do drugiego który to przebił i wróciłem z powrotem do tego pierwszego która przebił tą drugą.

Opublikowano

Jak ciebie interesują relacje z handlowcem a nie cena/finanse  to inaczej podchodzisz do sprawy.

Choć jakby nie było. Dealer/handlowiec nr 1 był mi  znany już przy poprzednich zakupach

Opublikowano
47 minut temu, Ponta napisał(a):

Daleko nie zajedziesz na byciu rabaciarzem.

Rozwiń proszę. To są po prostu negocjacje. Jedna strona chce jak największy rabat, druga jak najmniejszy. Raz w życiu świadomie wybrałem lokalny salon “bo relacja bo na miejscu” i nie widziałem żadnej, ale to żadnej różnicy na plus, niż gdybym to auto kupił z końca Polski i serwisował / naprawiał u siebie.