Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-320-200-bezwypadek-jak-nowa-gwarancja-C33099016.html

i czy w ogole jest sens kupowac auto z takimi przebiegami z silnikami po lifcie ? mam tutaj na mysli typowe awarie rozrzadu w tych silnikach

Polift i 39900? :duh: I jeszcze ściemnia z rocznikiem. Wpisane 2009, a produkcja 10.2008... :duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

i 200% bezwypadek... czyli dwa razy bity ? :duh:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam. Chciałbym o pomoc przy kupnie bmw e91. Od dłuzszego czasu szukam takowej z silnikiem 2.5 benzyna. Trafiła się jedna w niemczech. Mam pytanie odnosnie nawigacji business. Czy w tym modelu nawigacja to same strzalki czy jest takze widok mapy. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na polski? Proszę o pomoc, kazda forma mile widziana !!
Opublikowano
w 2005 ma mapy. język polski można sobie wgrać u 'specjalistów'
Opublikowano (edytowane)

W jaki sposób można te mapy uruchomić/ wyświetlić? Zgrałem sobie mapy 2014r z linak na forum i wszystko działa oprócz wyświetlania mapy.

Znalazlem już.

Edytowane przez Arturl1

-------------------

Artur

Opublikowano
Witam. Chciałbym o pomoc przy kupnie bmw e91. Od dłuzszego czasu szukam takowej z silnikiem 2.5 benzyna. Trafiła się jedna w niemczech. Mam pytanie odnosnie nawigacji business. Czy w tym modelu nawigacja to same strzalki czy jest takze widok mapy. Czy jest mozliwosc zmiany jezyka na polski? Proszę o pomoc, kazda forma mile widziana !!

a ja zaczne od tego ze jezeli 2.5 litra benzyna ma wiecej niz 150000 przebiegu to daj sobie spokoj, nie jestes w stanie skontrolowac poziomu zuzycia silnika chyba ze ci dadza przejechac 1000 km i jezeli nie ubyje oleju to mozna probowac bo to jest stradznie zalezne od porzedniego wlasciciela, jezeli to byla stara babcia to daj spokoj, warto spytac o to, jezeli bierze 1L/1000 km + olej to na dzien dobry masz remont wymiana silnika wmiana katalizatorow, 20000 zl na dzien dobry BMW ! bled katow mozna zataic dosyc prosto, zobacz bledy pending na twoim wlasnym urzadzeniu.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Rivasi dziekuje za pomoc, Twoj post wiele wniosl do tematu!

Do uslug :roll2: troche dystansu i poczucia humoru nie zaszkodzi

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Moze ktos akurat szuka 25d. Ja mam swoja do zaoferowania. Zmiany bo rodzinka sie powieksza ;-)

Tutaj wiecej na temat

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-325d-lci-m-paket-d%C3%BCsseldorf/194161843.html

Masz chyba błąd w ogłoszeniu. Lift był w 2008 wiec Twoje auto nie moze byc z 2007.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To chyba jest samodzielne LCI :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak na polski rynek chyba wysoka, jak na niemiecki pewnie w sam raz :) ale sam raczej odczuwasz czy jest zainteresowanie... A jest zainteresowanie ??
Opublikowano
Jak na polski rynek chyba wysoka, jak na niemiecki pewnie w sam raz :) ale sam raczej odczuwasz czy jest zainteresowanie... A jest zainteresowanie ??

na razie wystawiłem ogłoszenie tylko na tym forum (zrobię w przyszłym tyg. dopiero "sesję" na jakieś allegro czy otomoto) i muszę przyznać, że zainteresowanie jest póki co zerowe. tyle, że nasze forum ma ograniczony zasięg :) w porównaniu do allegro. jeżeli chodzi o allegro, widziałem rozmaite ceny, niektóre były znacznie niższe, ale były też porównywalne lub nieco wyższe (np. porównywalny model świeżo sprowadzony za 45 tys + opłaty).

mimo wszystko, mam wrażenie, że E90 3.0d z ceną 3xxxx zł to na pewno śmietnik lub jakaś tykająca bomba - poprawcie mnie, jeśli się mylę.

PS liczę się z tym, że E90 jest trudniej sprzedać niż E46 lub inne starsze modele.

Opublikowano

Witajcie,

jestem nowym forumowiczem a zarazem użytkownikiem marki. Miesiąc temu sprzedałem po pięciu latach eksploatacji moje E46 Touring, teraz czas na zakup następcy czyli E91.

Szukam auta w kwocie 30tyś.pln. Zdaję sobie sprawę, że to 2005 lub max.2006 rok i nie liczę też na przebieg poniżej 200tyśkm. Ale znając możliwości silników w E46 (M47N) to przebiegi rzędu 400-500 tyś im nie straszne.

Może ktoś z forumowiczów "przymierza się" do zmiany?

Póki co znalazłem w Łodzi takie autko, może ktoś z Was zna to autko. Na forum jeden z użytkowników (Maleika) prosił w 2011r. o dekodowanie VIN-u. Nie wiem czy je chciał kupić czy może kupił i odsprzedał w ubiegłym roku aktualnemu jeszcze właścicielowi. Może ktoś mógłby pomóc w sensie podjazdu i oględzin, ja mam 250km więc nie chciałbym jechać na darmo. Kolorystycznie dla mnie idealny zarówno środek jak i zewnętrznie.

http://otomoto.pl/bmw-320-xenon-bezwypadkowy-C33301436.html

Czy jest ktoś z Łodzi lub ewentualnie zna to autko i może coś ze zdjęć wyłapać?

Jestem z Tarnobrzega, jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy na pewno może na mnie liczyć.

Paweł

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar kupić swoje pierwsze BMW. Najpierw poczytałem sobie o modelach i silnikach (M47 i N47). A następnie przeczytałem ten wątek.

Z tego co dowiedziałem się to raczej nie dostane rozsądnego (czyli nie składanego z kilku, ew. po małej stłuczce) BMW do 30tys zł.

Ile musiałbym przeznaczyć kasy, żebym dostał samochód z silnikiem N47?

Edycja.

Jeżeli chodzi o silnik N47 to nie odstrasza mnie przebieg 250k km, Bo i tak rozrząd bym wymienił. Raz wymienię i mam spokój. (rocznie robię ok 15 tys km)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko ze benzynami sie beeznadziejnie jezdzi :(
Opublikowano
Tylko ze benzynami sie beeznadziejnie jezdzi :(

Co masz na myśli?

Ps. Warto tym się zainteresować? Niepokoi mnie ta deska z uchwytami na kubki. Czytałem na forum że te deski były później montowane.

http://otomoto.pl/bmw-320-C32888391.html

Z deską wszystko jest OK - z taką wyjechała z fabryki.