Skocz do zawartości

M3 COMPETITION 2023 M DRIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 minuty temu, Exposito napisał(a):

Znając życie będzie drogo jak cena priv i taki opis na tle nawet Macana/Cayenne, że X1 jest the best 🤓

czemu drogo ?? Tyle ile ktoś zaoferuje , nie zastanawiałem się jeszcze ale poniżej 200k więc jak za 2 letnie auto którego terz konfig zrobiłem na 320k jako nowe chyba cena ok z tym przebiegiem.... Jak podoba Ci się macan/cayenne to kup , to nie auta dla mnie i nie chodzi tu o pieniądze , dla każdego co innego .... Porshe mnie rozczarowało , jedynie będę myślał na 911 jak wyjdzie turbo , a podobno niebawem .... chociaż do codziennej jazdy nie wiem czy się to nada ( opinia znajomych że to auto raczej na weekend , małe , ciasne lub na tor ) takie m3/m5 do codziennej jazdy mi bardziej na ten moment pasuje a osiągi najmocniejszej 911gts są dużo gorsze niż mojej m3comp , oczywiście w porshe prowadzenie in plus

male-bmw-2.png
  • 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• typowe parkowanie kierowcy BMW 😂

• Nie zwalniaj @wehyr koniecznie musisz jeszcze zaliczyć 911

• No nic , w końcu była chwila , weszły małe mody :  1. wydech środkowy i końcowy od mg motorsport , wyszło około 530 ps 670nm  2. box dte dostosowany do możliwości auta , bez maksów , bezpiec

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Czyli jednak będzie Porsche 😉 

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, adiki napisał(a):

Czyli jednak będzie Porsche 😉 

hahaha , może , jak ktoś byłby zainteresowany m3comp pisać śmiało na priv 😄 umowa ks 

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Witam, jakby ktoś był zainteresowany kupnem zapraszam na priv

rok 06.23

przebieg 11 500 km

umowa ks 

wyposażenie : lasery , hk , asystenci pro , czarny środek 

Folie na wyświetlaczy , progach i fotelach hehe 🙂 

auto ma wydech od mg ale mogę go przełożyć do żony m3

odbiór autka maj / czerwiec 

pakiety dodatkowo kupione na 5 lat BSI I BRI !!!

GAP NA 5 LAT 150 000ZŁ 

FOLIA NA CAŁYM AUCIE 

AUTO BEZWYPADKOWE I BEZSZKODOWE !! 

stan jak z salonu 😄 bynajmniej tak mi się wydaje 🙂

można zweryfikować , sprawdzić itd itp 

dla osoby która kupi przed odbiorem full detaling , wymiana oleju + wszystkich filtrów + przegląd pierwszy w dowodzie ( ten po 3 latach ) 

Pozdrawiam i zapraszam , ogłoszenia jeszcze nie ma póki co , najtańsza na otomotmo 325 000 bitek z USA 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Fajna. Gdyby nie g81 to bym brał. Pamiętam jak mi się marzyła Twoja była m340i jak już sprzedałem swoje g20 😀

6ff0d43911e3.jpg
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No jestem ciekaw jak Ci pójdzie sprzedaż na umowę ks. Może samochody z klasą będą zainteresowane znowu. 

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
14 godzin temu, adiki napisał(a):

No jestem ciekaw jak Ci pójdzie sprzedaż na umowę ks. Może samochody z klasą będą zainteresowane znowu. 

jak przy 340i i przy x1 nie ma ciśnienia 😄 jak nie pójdzie to będę jeździł , przecież to jak nowe auto 😄 ale co szkodzi wrzucić ogłoszenie 😄 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Jak ogarniasz aku przy takich małych przebiegach? Podpinasz na podładowanie przy dłuższym postoju? 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 minuty temu, R4dek napisał(a):

Jak ogarniasz aku przy takich małych przebiegach? Podpinasz na podładowanie przy dłuższym postoju? 

nie , nic nie robię i nigdy nie miałem problemu 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że takie pancerne aku w m3 🙂 domyślam się, że zdażały się postoje po 2-3tyg przy takim przebiegu?

Opublikowano
2 godziny temu, wehyr napisał(a):

link do ogłoszenia , wiem , wiem cena kosmos 😄 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-m3-ID6HUy0e.html?isPreview=1

Teraz na Otomoto jest bardzo duży wysyp M3 z niskim przebiegiem, rocznik 2025 za ok. 400-420k na FV od dealerów, a nowe stock 450k. Jak chcesz szczera opinie, to moim zdaniem będzie mega trudno sprzedać w tych pieniądzach na umowe ks. Brak możliwości odliczenia VAT bardzo boli, bo nówka za 450k po odliczeniu 50% VAT to wychodzi w okolicy 400k. Nie wiem czy u Ciebie by się nie sprawdził najem albo comfort lease przy tak niskich przebiegach i chęci częstej zmiany samochodu. 

Edytowane przez GrzegorzKo

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, GrzegorzKo napisał(a):

Teraz na Otomoto jest bardzo duży wysyp M3 z niskim przebiegiem, rocznik 2025 za ok. 400-420k na FV od dealerów, a nowe stock 450k. Jak chcesz szczera opinie, to moim zdaniem będzie mega trudno sprzedać w tych pieniądzach na umowe ks. Brak możliwości odliczenia VAT bardzo boli, bo nówka za 450k po odliczeniu 50% VAT to wychodzi w okolicy 400k. Nie wiem czy u Ciebie by się nie sprawdził najem albo comfort lease przy tak niskich przebiegach i chęci częstej zmiany samochodu. 

nigdy najem , po mi to to ?? chcę to rozwalę auto i nikt mi nic nie zrobi a w najmie ?? wszystko problem , nie to nie dla mnie , nigdy 😄 

450k + bsi i bri 35k + powłoka 20K + wydech 20K i już 525k , za 450k kupisz fajne m3 ?? to super wiedzieć 😄 
jak pisałem jeden dzień po wystawieniu ogłoszenia są chętni 🙂 399 nie oczekuję ale nie widzę problemu ze sprzedażą za niższą kwotę 🙂 a to jest cena ofertowa , myślę że za 350k pójdzie bez problemu 🙂 

male-bmw-2.png
Opublikowano
44 minuty temu, wehyr napisał(a):

nigdy najem , po mi to to ?? chcę to rozwalę auto i nikt mi nic nie zrobi a w najmie ?? wszystko problem , nie to nie dla mnie , nigdy 😄 

450k + bsi i bri 35k + powłoka 20K + wydech 20K i już 525k , za 450k kupisz fajne m3 ?? to super wiedzieć 😄 
jak pisałem jeden dzień po wystawieniu ogłoszenia są chętni 🙂 399 nie oczekuję ale nie widzę problemu ze sprzedażą za niższą kwotę 🙂 a to jest cena ofertowa , myślę że za 350k pójdzie bez problemu 🙂 

Jak masz takie podejście to zmienia postać rzeczy 🙂 Brat znajomego kupił niedawno ze stocku w DE nowe dobrze wyposażone M3 u dealera poniżej 90k€. 

Edytowane przez GrzegorzKo

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Nie licz wehyr na to że za włożone dodatki dostaniesz podobną kasę z powrotem 😉 

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Jak masz takie podejście to zmienia postać rzeczy 🙂 Brat znajomego kupił niedawno ze stocku w DE nowe dobrze wyposażone M3 u dealera poniżej 90k€. 

pozdrawiam 😄

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
3 godziny temu, adiki napisał(a):

Nie licz wehyr na to że za włożone dodatki dostaniesz podobną kasę z powrotem 😉 

ja to przerabiam od x lat przy każdym aucie a nie tylko mamy bmw 😄 za drogo , stary chory jesteś , bez fv . no debil , nikt tego nie kupi 😄 wiem , wiem max warta za cash 250k życie 🙂 dam jakoś radę 😄 zostanie ze mną a m5 wjedzie a na kajzerkę starczy w lidlu 😜 

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
8 godzin temu, Ponta napisał(a):

Ściągaj 911 z Japonii 🫡

nie chcę używanego , wypierdzianego autka 🙂 

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

A kto pisał o wypierdzianym 911 na zamianę? I to jeszcze w ramach przejęcia leasingu? 😅

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Cena w dół , wiem że cena 399k była zaporowa 😄 szkoda oddać autka za bezcen ale naprawdę teraz jest to najtańsza z takim przebiegiem na otomoto bez przygód ... Jak ktoś z grupy byłby zdecydowany to dam rabacik , jak nie zejdzie w ciągu 2 tygodni zostaje do końca roku bankowo 🙂 
Jak pisałem autko jak nowe , jest dużo lci bez laserów z rabatem za 450k na necie , tylko to też często nie za cash z dopiskiem że przy ich finansowaniu . 

Wiem że to wartości które się nie zwrócą ale folię + wydech dużo osób by zrobiła no i pakiety każdy bierze a  to teraz 33 000zł do ceny bo się nie rabatują 😄 

dodałem kilka for i zweryfikowałem ogłoszenie na otomoto , może kogoś znajomy jest chętny to odwdzięczę się 😉 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-m3-ID6HUy0e.html?isPreview=1

male-bmw-2.png
Opublikowano

Ale bym sobie chciał pojeździć 😄 ładna! 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

image.thumb.png.9bcc70a519714bf1b37da04580668bf5.png

typowe parkowanie kierowcy BMW 😂

IMG_9513.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, adiki napisał(a):

image.thumb.png.9bcc70a519714bf1b37da04580668bf5.png

typowe parkowanie kierowcy BMW 😂

przecież to do zdjęcia koło domu zrobione 😄 ale dobra niech będzie , jeszcze musiałbym łysy łeb pokazać i że ułomkiem nie jestem 😄 i pasuje idealnie 😄 może jakiś kij w bagażniku lub pałka 😉 

male-bmw-2.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Jak zawsze napiszę :) Auto na umowę KS właśnie pojechało do nowego domku , tak za cenę zaporową o kosmiczną i w ogóle z innego wymiaru , wiem za dodatki nikt nie odda .... Auto jak pisałem stan igła , kolega z forum zakupił, sam mnie namówił bo ogłoszenia nigdzie nie było .... Szkoda mi trochę i smutno ale to tylko auto .... Szerokości nowemu właścicielowi życzę , 3 bmw w ciągu 1,5 roku za kosmiczną cenę .... :) :D

male-bmw-2.png