Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2 minuty temu, Exposito napisał(a):

Znając życie będzie drogo jak cena priv i taki opis na tle nawet Macana/Cayenne, że X1 jest the best 🤓

czemu drogo ?? Tyle ile ktoś zaoferuje , nie zastanawiałem się jeszcze ale poniżej 200k więc jak za 2 letnie auto którego terz konfig zrobiłem na 320k jako nowe chyba cena ok z tym przebiegiem.... Jak podoba Ci się macan/cayenne to kup , to nie auta dla mnie i nie chodzi tu o pieniądze , dla każdego co innego .... Porshe mnie rozczarowało , jedynie będę myślał na 911 jak wyjdzie turbo , a podobno niebawem .... chociaż do codziennej jazdy nie wiem czy się to nada ( opinia znajomych że to auto raczej na weekend , małe , ciasne lub na tor ) takie m3/m5 do codziennej jazdy mi bardziej na ten moment pasuje a osiągi najmocniejszej 911gts są dużo gorsze niż mojej m3comp , oczywiście w porshe prowadzenie in plus

• Lubię to 1
male-bmw-2.png