Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Piątka e34 z masą głośników - zostałem powalony na kolana:| Najlepsza ta gazowlota dumnie stercząca z prawej strony na tylnym zderzaku xD
Opublikowano

Zderzak z Mpower - aha

Fantastyczne brewki - aha

kierunkowskazy psikniete sprayem - sic!

Kierownica z rozstawem sparco/momo i klaksonem... RAID. JA wiem, pierdoła. Kłuje po oczach.

Bezwypadkowy - ale kiepsko robili te e36, aż się przód nie chce równo złożyć

i te WYPASY na lusteku, no miód po prostu. Przyćmiewają łańcuch na lewarze zmiany biegów.

Bez obrazy - za darmo bym nie wziął.

EDIT:

http://allegro.pl/bmw-compact-1-6-tuning-1997r-super-stan-okazja-i1781035774.html

co autor miał na myśli, tak szpecąc takie ładne auto? Chrom na nadkolach? Tribal na szybie? TO COŚ na przednich lampach? Szybszy jest wtedy czy ki ch.?

Opublikowano

:mad2: :duh: :cry2: To już nie jest nawet wiocha, nawet na wiosce by go obśmiali.... trzeba mieć nieźle pod czerepem narobione żeby coś takiego zrobić z jakimkolwiek autem.

Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie znasz się, mocowanie zamówione w serwisie BMW. Indywidual :D :duh:
Będziesz Mógł Więcej
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wygląda z zewnątrz jak by tam silnik V8 co najmniej siedział :)

1,8 + gaz :mad2:

Najdroższa szpachla roku. :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe, jak ten silnik radzi sobie z taką masą sprzętu...wszystko by było do przyjecia, ale te głosniki w oparciach...i drzwiach...dla kogo one tam grają?