Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
@ 320SI - skąd wiesz że kłamstwo? Albo inaczej - w kręgu moich zainteresowań są raczej klasyczne modele z Bawarii, stąd moje pytanie - co takiego dziwnego jest w tej aukcji? Pzdr.
Opublikowano
@ 320SI - skąd wiesz że kłamstwo? Albo inaczej - w kręgu moich zainteresowań są raczej klasyczne modele z Bawarii, stąd moje pytanie - co takiego dziwnego jest w tej aukcji? Pzdr.

no to po kolei: "Piękne czarne BMW 320d LIFT DUŻA NAVI DVD TV LEDY"

"piękne" - kwestia gustu, nie będziemy oceniać

"czarne" - to akurat jest prawda

"320d" - nieprawda, bo to 318d

"LIFT" - nieprawda, bo to nie lift

"DUŻA NAVI" - nieprawda

"DVD" - nie wiem, niech się ktoś kompetentny w E90 wypowie

"TV" - nie wiem, j/w

"LEDY" - nieprawda

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no to po kolei: "Piękne czarne BMW 320d LIFT DUŻA NAVI DVD TV LEDY"

"piękne" - kwestia gustu, nie będziemy oceniać

"czarne" - to akurat jest prawda

"320d" - nieprawda, bo to 318d

"LIFT" - nieprawda, bo to nie lift

"DUŻA NAVI" - nieprawda

"DVD" - nie wiem, niech się ktoś kompetentny w E90 wypowie

"TV" - nie wiem, j/w

"LEDY" - nieprawda

:cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
statystyka "łobuza" na 7 jego prawd 4 nieprawdy czyli 57 % nieprawdy.J z takim właśnie procentem trzeba z założenia podchodzić do kupna :wink:

Nieprawd jest 6 bo przy monitorze business funkcja TV praktycznie i teoretycznie nie występuje fabrycznie, można sobie jedynie na wlasną ręke dołożyć tuner i inne klamoty, DVD to chodzi o czytnik płyt z mapami navi, z normalnym DVD nie ma to nic więcej wspólnego. Ale jak zadzwonić to na wszystko znajdzie się wytłumaczenie że np. córka ogłoszenie pisała ale teraz wyjechała na wakacje a On nie potrafi zmienić tego w opisie i wogóle o co panu biega... :mrgreen: