Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
150konne m3 e46 w sedanie z dwulitrowym v6! rarytas

Po lekkim dzwonie błahahaha... :lol:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jako ze styczeń to czas promocji i wyprzedaży natrafiłem na promocję pod tytułem: "Kup jednego dziwoląga, drugiego dostaniesz gratis"

http://moto.allegro.pl/item876599426_dwie_e_30_wejdz_i_zobacz.html

Chyba któres z tych aut przewijało się wczesniej, ale nie to jest najwazniejsze. Najwazniejszy jest fragment opisu:

"Fanom BMW podziękuje za zaśmiecanie skrzynki z komentarzami na temat tuningu aut"

:D :D :D

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Rejestracje KDA mówią same za siebie mieszkający w tarnowie i okolicach wiedzą o co chodzi, powiem szczerze że gdybym miał więcej czasu to pojechałbym 20km do tej Dąbrowy Tarnowskiej i pośmiał się w "realu" szkoda słów burak to burak.
Opublikowano
Rejestracje KDA mówią same za siebie mieszkający w tarnowie i okolicach wiedzą o co chodzi, powiem szczerze że gdybym miał więcej czasu to pojechałbym 20km do tej Dąbrowy Tarnowskiej i pośmiał się w "realu" szkoda słów burak to burak.

kolego nie wszystkie KDA wyglądają tak jak te tutaj, więc nie obrażaj regionu :nienie: :nienie: :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ten kwiatek był?

http://moto.allegro.pl/item891911941_bmw_e46_tuning_2001_anglik.html

Drugiego takiego bezwypadka we wszystkich odcieniach złotego nie znajdziecie :duh:. Normalnie wsiadać i jeździć.

Oprócz tego auto ma duże walory zimą - odśnieżanie jak prawdziwym pługiem. Chyba stąd ta cena, która powinna być bez tej dwójki z przodu.

I na koniec konkurs na spostrzegawczość - ile widzisz końcówek wydechu? :mrgreen:

Opublikowano
Ja zastanawiam sie juz od dawna... Czy samochody takie jak z podanych tutaj linkow zostaly "upiekszone" wedlug gustu ludzi ktorzy je sprzedaja, czy moze inaczej. Skupili je w cenie zlomu, a teraz chca zarobic i sprawdzic czy to ktos kupi.... :?
Opublikowano
Ja zastanawiam sie juz od dawna... Czy samochody takie jak z podanych tutaj linkow zostaly "upiekszone" wedlug gustu ludzi ktorzy je sprzedaja, czy moze inaczej. Skupili je w cenie zlomu, a teraz chca zarobic i sprawdzic czy to ktos kupi.... :?

One sa szykowane pod sprzedaż :mrgreen: pod kątem nastepnego własciciela. Jedni piora myja, czyszcza, woskują a inni ..... powiekszaja niewielkim kosztem walory estetyczne :cool2:

Opublikowano
ten samochód nadaje sie do tvn turbo do programu Tede :duh:
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam