Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7480844

mi sie smiac chce z tego:

Pełen szpan!!! Wiadomo na xenonach jedżą najlepsze fury! GANGSTA nikt na ciebie nawet nie popatrzy, a na trasie auta same zjedzają z drogi zanim do nich dojedziesz!
:duh: :mad2:

gdy pedzisz 270km/h to co widzisz przed soba to juz historia

Moja Kochanka - BMW 316

Opublikowano
W Stargardzie jest wiele osób specjalnej troski, samochodów również....

to jest kolejna becia ze stargardu jaką widze po agro przróbkach ... ich tam jest pełno :)

Opublikowano

Napisalem "zgloszenie naruszenia regulaminu" bo mnie cenzura strzela przez idiote jakiegos

MOD EDIT:

Mimo rozmowy na temat takiego kuriozum, jak w tym ogłoszeniu od przekleństw powstrzymujemy się.

Przez takich później fani marki nie mogą się wyzbyć opini jaka panuje od zalania dziejów o użytkownikach tej marki ;(

Opublikowano

Napisalem "zgloszenie naruszenia regulaminu" bo mnie cenzura strzela przez idiote jakiegos

MOD EDIT:

Mimo rozmowy na temat takiego kuriozum, jak w tym ogłoszeniu od przekleństw powstrzymujemy się.

Przez takich później fani marki nie mogą się wyzbyć opini jaka panuje od zalania dziejów o użytkownikach tej marki ;(

Kogo masz na mysli ??

(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Opublikowano
http://allegro.pl/item526807104_bmw_530d_2002_lift_dsc_pdc_m_pakietplus_okazyjnie.html --- bardzo mnie denerwuja takie ogłoszenia.

Auto bezwypadkowe po lifcie!!!! a swiatła tył, przód jeszcze przed liftem. to ktoś ladnie musiał wydzwonić i naprwić to "po swojemu".

W sumie przed czy po czy "w"... sam widzisz ze u nas lampy sa pomieszane, sam chyba nie masz orginalow, wiec roznie to bywa.

Niektorzy wsadzaja co sie trafi...

To jest Polska a nie De.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.