Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cena za wysoka, auto było uderzone z przodu (nieoryginalny grill), cuda (silkon) pod maską, nie wiem czemu nie ma 3 światła stopu z tyłu

wg mnie - odpuść sobie i poszukaj z silnikiem R6

...tylko BMW
Opublikowano
auto było uderzone z przodu (nieoryginalny grill)

To ze zmieniony grill nie jest wyznacznikiem ze auto bylo bite :nienie:

nie wiem czemu nie ma 3 światła stopu z tyłu

A ma byc 3 swiatlo stopu ?? :roll:

Cena za ten egzemplarz jest naprawde wysoka :doh: Brak OBC (zegarek wskazowkowy), brak klimy.... za ta cene ja bym odpuscil R4...

Opublikowano
auto było uderzone z przodu (nieoryginalny grill)

To ze zmieniony grill nie jest wyznacznikiem ze auto bylo bite :nienie:

nie wiem czemu nie ma 3 światła stopu z tyłu

A ma byc 3 swiatlo stopu ?? :roll:

Cena za ten egzemplarz jest naprawde wysoka :doh: Brak OBC (zegarek wskazowkowy), brak klimy.... za ta cene ja bym odpuscil R4...

może nie było bite (ale wątpię bo w opise aukcji nie ma wzmianki o tym ze jest bezwypadkowy) ale co robi ten silikon pod wlotem powietrza, przy chłodnicy? Na wzmocnieniu między błotnikami nie ma oryginalnej naklejki BMW (po prawej stronie) oraz kilku plastików

przeciez po lifcie zmieniony został grill, przedni zderzak, z tyłu zagłówki, 2poduszki (inny schowek) oraz 3 światło stopu.

jedno jest pewne, za R4 w tym wyposażeniu to wg mie za dużo

...tylko BMW
Opublikowano

Hmm... a grille nie byly zmienione pozniej? Ten egzemplarz ma 'nerki' sprzed liftingu, na moj gust takie powinien miec.

Spawy przy kielichach wygladaja na oryginalne.

Cena jest faktycznie zdecydowanie za wysoka.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Zastanawia mnie również to, że auto ma skórzaną tapicerkę a brak klimy? bardzo wielkie dzięki za odpowiedz będę szukał innej.
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
Gril to ma jeszcze z tych ładnych i całe szczęście. Znam kilka osób, które nie używają limatyzacji ze względów zdrowotych więc po co miałyby kupując nowe auto za nią płacić?
Opublikowano
Zastanawia mnie również to, że auto ma skórzaną tapicerkę a brak klimy?

Moj 318 IS z 1994 roku tez nie mial klimy, a mial skore.

BMW wychodzilo czasem w dziwnych konfiguracjach.

Wyposażenie wychodziło w takiej specyfikacji w jakiej sobie zażyczył pierwszy kupujący. A skóre chyba mozna bez problemu "dołozyć"

...tylko BMW
Opublikowano
W swoim IS'ie też mam skórę, ale klimy niestety nie mam.Dziwi mnie natomiast fakt, że boczki nie są skórzane, skoro fotele są.A cena uważam że jest zdecydowanie za wysoka.Teraz zauważyłem, że te fotele chyba sa dolożone, bo nie ma przycisków podgrzewania foteli, a jednak przy skórzanej tapicerce to zazwyczaj byly
Opublikowano
za taka cene to mozesz sobie sam sprowadzic iesa z niemiec rok powyzej 96 i sam bedziesz wiedzial od kogo kupujesz no i z duzo lepszym wyposazeniem niz ten. ja sprowadzajac rok temu dalem tyle z oplatami za rocznik 96 pierwszy wlasciciel i bogatszym wyposazeniem.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
Powiem Wam szczerze, że szukam Bmw już prawie dwa miesiące i naprawdę ciężko kupić coś dobrego, każdy chwali przez telefon a jak już przyjadę na miejsce to masakra naprawdę ciężko o dobrą BEEMKE. Będę jeszcze szukał około miesiąca w kraju jak nie znajdę to faktycznie wybiorę się do Niemiec po samochód.
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
nie wiem jak to było w 95r ale mój IS miał całkowicie inna puszke filtra powietrza :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
jezeli szukasz coupe to pomysl o tym : http://moto.allegro.pl/item137392301_bmw_328_i_coupe_ladna_i_bardzo_zadbana_z_gazem.html

dołozysz troche kasy a bedziesz zadowolny z auta . pozdrawiam

Jezeli ten samochod ma instalacje gazowa II generacji, to nie bylbym taki pewien :roll: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
kujon bo moze miałes juz motor m44 ??

taką miałem puche i z tego co wiem silniki M42 takie mają

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img.otomoto.pl/photos/original/C1/C176/C17640/C1764038_4.jpg

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
KUJON : ty jadles z tego silnika czy tylko pod sprzedaz go tak odpicowales ?? :shock:
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
KUJON : ty jadles z tego silnika czy tylko pod sprzedaz go tak odpicowales ?? :shock:

Kiloff widziałeś silnik Marcina z Tarnowa E30 Turing, ten przy jego wygląda jak po rajdzie SAFARI :mrgreen: , a tak wogóle to nie mój silnik, ja nie miałem takich zlewów lakieru na kielichach i na błotniku :!: :!: :!:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
Jezeli ten samochod ma instalacje gazowa II generacji, to nie bylbym taki pewien Rolling Eyes .

co masz na mysli ? chodzi ci o to ze peknie kolektor lub zle chodzi czy moze ma zły wpływ na silnik ?

jak ja kocham m-powery !!
Opublikowano
Jezeli ten samochod ma instalacje gazowa II generacji, to nie bylbym taki pewien Rolling Eyes .

co masz na mysli ? chodzi ci o to ze peknie kolektor lub zle chodzi czy moze ma zły wpływ na silnik ?

Przede wszystkim o zwezke w dolocie, o 'strzaly' w dolot tez.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
ok zwezka jest :( , ale strzałów w dolot nie ma :) jest pewien patent na to :) pozdrawiam

czyzby z 193 koni zostalo z 140 ?? to troche brak sensu posiadania 328i na instalce 2-generacji ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

w przeciwienstwie do ciebie ja sie nie podniecam 193koniami czy jak ty mowisz 140- toma bo drugie auto mam ktore ma dobrze ponad 300 zywych koni i tam zwezki nie ma , chodzi tylko na pb98 !! poza tym watek jest o czyms innym a nie "o gazie" w aucie mojej zony.

a sens jest bo kobietka lubi jezdzic w miare szybko a chce miec ekonomiczne auto (diesli nie lubimy wiec jest gaz ) . pozdrawiam

ps: na marginesie 328 ze zwezka i tak lepiej jezdzi niz 320 only pb

jak ja kocham m-powery !!