Skocz do zawartości

[e34]co sądzicie o tych lampach(tył)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, chce kupic jakieś ładne lampki na tył.Myślalem o tych zwykłych z białym kierunkiem...:norty:

http://www.allegro.pl/item135243399_lampa_tylnia_zew_bmw_5_e34_sdn_nowa.html

podobały mi sie bardziej niż te "clear look"...

http://www.allegro.pl/item135782752_bmw_5_e34_1988_1995_super_clear_red_.html

te cleary wydawały mi sie za bardzo "choinkowe" ...:nienie:

jednak wpadłem na złoty środek, bowiem znalazłem to :cool2:

http://www.allegro.pl/item135754911_lampy_tylne_nowe_bmw_e34_clear_red_white_od_s_s_.html

Mi sie bardzo podobają,ale wolałbym jeszcze zobaczyc je na autku.Jak sie prezentuja juz zamontowane.Jesli ktos ma albo widział te zdjecia dawajcie info albo wklejajcie fotki.:modlitwa:

P.S Co o nich sądzicie??

Pozdrawiam wszystkich ;)

Opublikowano

cześć,

według mnie najlpesze są te z nr 1 czyli niby standard a białe szkło. Widziałem na E34 jasnych i ciemnych i wyglądają :cool2:

clary - nie do tak ładnego i klasycznego autka :naughty:

...tylko BMW
Opublikowano

Sam chcialem kupic takie lampy- tylko ze do E36 - umowilem sie z gosciem z allegro na miescie i mialem mozliwosc przymierzenia :)

Wyglad jest OK wykonanie juz mniej OK (pachnie chińszczyzną), ale nie wiem czy zauwazyłeś i jaki masz stosunek do przepisów ruchu drogowego , ele te lampy nie maja odblasków wbudowanych w szkła, a zeby mieć atest i zeby móc sprzedawać je u nas producent wpadł na wspaniały pomysł i dorzuca do takich lamp dwa okragłe odblaski rodem ze sklepu rowerowego z tasma dwustronna od spodu :) (tak przynajmniej bylo w tych od E36)

Mnie ani te okrągłe odblaski ani ich brak w szkle - jak w oryginale - do gustu nie przypadly wiec lamp tych nie kupiłem, i nie kierowałem sie juz tylko wyglądem ale i tym ze niestety jakis mniej tępy policjant moze mi zabrać dowód za fajnie wyglądajace ale nie spełniające przepisów lampy :nienie:

A tak wogóle to niewiem czy tem post powinien być w tym dziale :?:

Opublikowano

1 albo 3 sam sie zastanawiam nad tym.bo mam kiedys ochote sobie zmienic lampki.

opcja 2 przypomina mi lampy od stilo (zewnetrzna strona) :duh:

ale pewnie wybiore opcje 1.

Opublikowano

macie może wiecej jakis fotek tych clearów nr.3? bo sam nie wiem co o nich myslec narazie :/ a co do przepisow to kazde autko musi miec z tylu odblask ?? :| nawet o tym nie slyszalem :P

w sumei narazie przoduja u mnie te standardowe z bialym kierunkiem :)

Opublikowano
Ja mam zamontowane nr.2 , firmy In-Pro i wyglądają świetnie ale może ma jakieś znaczenie to że auto ma kolor czerwony , jestem z nich bardzo zadowolony a beta wygląda z nimi młodziej :cool2: Ale zdecydowanie nie polecam bo jestem indywidualistą i im mniej ich na drodze tym lepiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
macie może wiecej jakis fotek tych clearów nr.3? bo sam nie wiem co o nich myslec narazie :/ a co do przepisow to kazde autko musi miec z tylu odblask ?? :| nawet o tym nie slyszalem :P

w sumei narazie przoduja u mnie te standardowe z bialym kierunkiem :)

malo tego, musi byc on na odpowiedniej wysokosci. Dlatego auta typu focus maja osobne odblaski w zderzakach, bo na lampach bylyby juz za wysoko.

Nie wiedziales, ze auta maja odblaski - zwroc uwage, ze w nocy widac z daleka kazde zaparkowane auto zanim jeszcze wlasciwy snop swiatla je oswietli. Podobnie zreszta jest ze znakami drogowymi

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Zdecydowanie nr1, ale... Tylko Hella dobrze wygląda, przerabiałem ten temat u siebie, i duuuużo się naszukałem, kupiłem używane, bo te z firmy np DEPO bodajże nie spełniły moich oczekiwań co do dokładności...

Moim zdaniem jakikolwiek tuning e34 należy mocno rozważyć, bo można łatwo zrobić wieśtuning, bez obrazy nikogo... a lampy 2 mają coś z fiata albea... :lol:

Pozdrawiam!

Opublikowano

Moim zdaniem jakikolwiek tuning e34 należy mocno rozważyć, bo można łatwo zrobić wieśtuning, bez obrazy nikogo... a lampy 2 mają coś z fiata albea... :lol:

Pozdrawiam!

Polecam zobaczyć jak wyglądają lampy w e-46 i jak mają rozłożone punkty świetlne , nr2 to dokładne tak samo wyglądające lampy :cool2: Bez obrazy fanów Fiata Albea którzy chcieli by miec lampy jak BMW :mrgreen:

http://img170.imageshack.us/img170/72/800pxbmw3yn7.jpg

Nie mam zamiaru robić e46 z e34 ale nikt mi nie powie że te lampy nie są w stylu BMW :mrgreen:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
mi sie stanowczo najbardziej jedynka podoba,sam dosłownie na dniach kupuje te lampki, i tez myślałem nad trójką
Opublikowano
Ja widziałem w Rzeszowie lampy nr 2 . Auto z nimi wyglądało świetnie. Zwykle jest zaparkowane na ulicy Rejtana. NIe wiem jak jakośc ale wygląd na 5, zdecydowanie nadaje autu ładnego nowszego wyglądu, i są bardzo stylowe i eleganckie w stosynku do tych wiejskich typu lexus. wiadomo orginał to orginał ale telepiej wyglądają.
Opublikowano
nr.1..sam kiedys mialem takie i bardzo mi sie to podobalo,niespotykane i bardzo gustowne!!!

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Tak mysle mysle i wymyslilem ze nabęde nr1...sa tansze i za ta kase ktora mialbym wydac na nr 2 i 3 dokupie sobie halogeny i zaleje kilka litrow :cool2: Wszystkim dziekuje za odpowiedzi ;)

P.S oczywiscie jak ktos ma ochote prsze o wypowiedz ;)

Opublikowano
a ja mam propozycje zebys zrobil fotki przed kupnem na starych lampach i na nowych..kazdy bedzie mogl zauwazyc amiane a kto wie moze nie ty jeden myslisz nad zmiana.. :cool2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

No Luciu musze Ci powiedzieć że te lampy nr.2 na czerwonej Betce super się prezentuja :norty:

Jak zakupie lampy to wtedy pykne fotki przed i po aby wstawic je tu na forum :D dobry pomysł :cool2:

Opublikowano

Ja mam w E36 lampy w podobmym stylu i mysle ze wyglądają bardzo fajnie:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img522.imageshack.us/img522/4200/dsc00416cg8.jpg

Tylko wywalilem te pomaranczowe żarówki z kierunków i wstawilem chromowane które swiecą na pomaranczowo a jak nie swieca to nie dają takiej pomaranczowej poswiaty i sa prawie niewidoczne. Wstawie jeszcze zdjęcie z tymi żerówkami ale nie dzisiaj.

pozdro