Skocz do zawartości

Zakup X1 2023MY - brokerzy? rabaty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To chyba racja. Kto ma gotówkę to lepiej cos kupic bo wartosc spada i bedzie jeszcze drozej
  • Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Udało się wynegocjować lekko mniejszy niż 110%. Natomiast fuksem uniknęliśmy wynajmu długoterminowego nazwanego jak leasing coś tam coś tam, gdzie oczywiście we wstępnym kosztorysie nie było ujęte dodatkowe 30k pln za ostateczny wykup pojazdu. Także robią w balona człowieka, gdzie mogą, trzeba być baaaardzo czujnym.

X1 30e Xline odebrane w piątek. Narazie całkiem pozytywne wrażenia. Jak będę miał chwilę założę wątek.

Opublikowano
Udało się wynegocjować lekko mniejszy niż 110%.

Panie, ale jakie parametry?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej, jaki max rabat na M35i?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, jaki rabat można teraz uzyskać na X1? Będzie to moje 3 BMW (3 w historii, wcześniej seria 1 dwa razy). I jak mniej więcej wyglądają terminy produkcji? Rozważam X1/X2 lub serię 3.

Opublikowano
W dniu 24.06.2024 o 14:46, KrzysztofS napisał(a):

Cześć, jaki rabat można teraz uzyskać na X1? Będzie to moje 3 BMW (3 w historii, wcześniej seria 1 dwa razy). I jak mniej więcej wyglądają terminy produkcji? Rozważam X1/X2 lub serię 3.

Jakoś w zeszłym miesiącu pytałem o X1 w Bawaria Motors, to oferowali mi rabat 8%. Jeżeli chodzi o termin produkcji, to nie mieli już wolnych slotów na produkcję w najbliższym roku i przyjmowali zapisy na kolejne transze produkcyjne.

Z kolei w Inchcape można było się załapać jeszcze na slot do produkcji. Ale nie pytałem, jak z rabatami ani terminem odbioru.