Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

chciałbym ropocząć nitkę na temat istotnego aspektu dotyczącego zakupu myśle że każdej nowej beci, rabatów :)

Do tej pory warunki rabatowania dla i4 nie były znane nawet przedstawicielą BMW, aż do dziś. Niedawno dostałem telefon że mogą dać do 6%.

Wartość nie powala, ale z tego co się orientuje to taki standard ostatnimi czasy.

Dajcie znać jak u was, pozdro!

Edytowane przez patryk5
Opublikowano
Na i4 mam 12-13% w zaleznosci od konfigu :)

Ty same ze sobą piszesz?

Wystaw te super oferty (innych modeli też) na portalu motoryzacyjnym to od razy wszystko sprzedasz.

Opublikowano
Dzisiaj otrzymałem informacje, że auto wejdzie do produkcji w ostatnim tygodniu lutego. Zamawiałem w 07/2021 r.
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
Opublikowano
Dzisiaj otrzymałem informacje, że auto wejdzie do produkcji w ostatnim tygodniu lutego. Zamawiałem w 07/2021 r.

Gratulacje!

Mam nadzieje że Lutego 2022 :)

Na kiedy prognozują gotowość do odbioru?

Opublikowano
Coś handlowiec mówił o drugiej połowie marca. Ma być mała impreza bo będzie to pierwsze wydane przez nich i4 ;)
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i4 właśnie podrożało o kolejne 30 tys. Czyli już w sumie 50 000 zł od początku roku. A mamy dopiero koniec marca.

Do tego dochodzi jeszcze całkowicie wykasowanie w marcu rabatów na elektryki.

Opublikowano
i4 właśnie podrożało o kolejne 30 tys. Czyli już w sumie 50 000 zł od początku roku. A mamy dopiero koniec marca.

Do tego dochodzi jeszcze całkowicie wykasowanie w marcu rabatów na elektryki.

No właśnie miałem wczoraj "Zonka" jak odpaliłem konfigurator :evil:

Ja mam 11% na elektryki więc nie wiem skąd to info o wykasowaniu rabatów

Czy możecie polecić miejsce gdzie można uzyskać taki rabat? Mój salon wstępnie mi zadeklarował 7% na i4.

Opublikowano
Ja mam 11% na elektryki więc nie wiem skąd to info o wykasowaniu rabatów

Bo został tylko rabat dealerski, a nie ma wsparcia z centrali. Wczesniaje były rabaty po kilkanaście a nawet powyżej 20%

Pozdrawiam

Maciek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem ofertę z opustem 5.5%. Nie najlepiej.

Daniels6 - pochwalisz się na PW gdzie można dostać te 11%?

kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • 9 miesięcy temu...