Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie d530 sedan lift, nie działa mi żadna lampa z tyłu ani środkowy stop. Bezpieczniki sprawdzone wszystkie napięcia też nie ma na żadnym przewodzie. Czy może być to moduł świateł i czy to możliwe, że przez to nie ma lamp tylnich a przednie są?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skoro pisze że nie ma napięcia na żadnych kablach to raczej masę bym odpuścił :) (no chyba że miernik podpisał na masę lampy)

Dostań się do LCM otwórz go i zobacz czy zalany nie jest. Auto kupiłeś z taką usterka czy powstała z dnia na dzień?

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
Skoro pisze że nie ma napięcia na żadnych kablach to raczej masę bym odpuścił :) (no chyba że miernik podpisał na masę lampy)

Dostań się do LCM otwórz go i zobacz czy zalany nie jest. Auto kupiłeś z taką usterka czy powstała z dnia na dzień?

Auto kupiłem z taką usterką, sprawdze dzis LCM. Napiecie sprawdzałem z masą z "budy" i z akumulatora również

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Vin w LCM się zgadza, może ktoś wymienił i przekodować NCSem trzeba.
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)