Skocz do zawartości

BMW Road Map Europe EVO 2023-1 [MEGA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Cześć

Mam problem z aktualizacją. Wyskakuje błąd dot. prawidłowego kodu aktywacyjnego. Mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi ?

Generalnie szukam już od godziny informacji na ten temat, próbuje znaleźć jakiś program do tego, żeby samemu taki kod wygenerowac ale mi sie nie udaje.

Jakies nakierunkowanie ?

Whats-App-Image-2021-11-04-at-19-24-56.jpg

Whats-App-Image-2021-11-04-at-19-28-40.jpg

Nie ma darmowych generatorów do evo 5,

Jak chcesz Pisz pw ogarniemy

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @adziopak nastepnym razem zapodaj linka tu jest torrent [NBT2] Evo map - Google Drive    

• Musisz pobrać mapę NEXT obojętnie z ktorego tematu. Jest ich pełno tutaj. Kolejna sorawa yo wygenerowanie kodu FSC. Jak masz kabel to na youtubie masz pełno tutoriali. Mając mapy i kod wsadzasz USB z

Opublikowano

Pobrałem, zaktualizowałem i potwierdzam, że wszystko ok. Polecam!

witam jestem nowy , a kod z prawidłowym kodem , ktoś pomoże ?

Opublikowano
  • Autor

Pobrałem, zaktualizowałem i potwierdzam, że wszystko ok. Polecam!

Pisz priv zrobiny kod

witam jestem nowy , a kod z prawidłowym kodem , ktoś pomoże ?

Opublikowano
......Nie ma darmowych generatorów do evo 5,

Darmowy Bmwaicoder generuje FSC

Opublikowano
  • Autor

Nie do evo kolego, nie wprowadzaj w błąd.

Duzo tu osób poblokowalo sobie navi przez takie hasła

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie do evo kolego, nie wprowadzaj w błąd.

Duzo tu osób poblokowalo sobie navi przez takie hasła

Pozdrawiam

Bmwaicoder koduje do Evo kolego. Są na yt filmiki z całej operacji zakończone powodzeniem. Wiem, że są osoby, którym się nie udało i uwalili system system, dlaczego??? Ja próbować nie będę

Opublikowano
  • Autor

Nikt o kodowaniu nie mówi

Mowa o kodzie do aktualizacji map

Opublikowano

Ja mówię o kodzie i kodowaniu. Tu masz filmik

Opublikowano
  • Autor

Ja mówię o kodzie i kodowaniu. Tu masz filmik

Kolego, dalej nie rozumiesz tematu. Tu link do map evo trochę inna mapa jak chcesz pokazać. Nie ma darmowych generatorów do nich. Evo id 4, albo id5,6 to całkiem inny rodzaj map. Już kilka osób pisało o zablokowanych nawigacjach evo przez takie zabawki ha

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
I tak to wlaśnie z tymi mapami jest. Dla 90 procent uzytkowników BMW mapa to mapa. Mało kto czyta i wie o jakich mapach mówi. Dlatego tak cieżko coś konkretnego na forach wyczytać. Na te chwile do map EVO Route nie ma darmowych generatorow. Do tego Route blokuje aktualna mape po wpisaniu złego FSC. Pawi mapy NEXT z filmiku to inna bajka.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
...Kolego, dalej nie rozumiesz tematu..... Już kilka osób pisało o zablokowanych nawigacjach evo przez takie zabawki ha

Kolego, a filmik dotyczy czego jak właśnie nie Evo. Przecież potwierdziłem, że fsc z bmwaicodera ryzykowne i ja próbować nie będę. Widać, że wzajemnie się nie rozumiemy

Opublikowano

witam ma ktoś moze mapy do tych aut i pomógł ogarnąc aktualizacje :)

A034733

D494094

jak cos zapraszam na priv czy maila [email protected]

Opublikowano
  • Autor
witam ma ktoś moze mapy do tych aut i pomógł ogarnąc aktualizacje :)

A034733

D494094

jak cos zapraszam na priv czy maila [email protected]

Pisz pw zrobimy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie, podczas pobierania aktualizacji poprzez BMW dowloader wyskoczyl blad podczas pobierania. Kontynuowałem i idzie dalej. Pytanie, czy z plikiem wszystkp bedzie ok czy od razu anulowac calosc i zaczac od nowa?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Panowie, podczas pobierania aktualizacji poprzez BMW dowloader wyskoczyl blad podczas pobierania. Kontynuowałem i idzie dalej. Pytanie, czy z plikiem wszystkp bedzie ok czy od razu anulowac calosc i zaczac od nowa?

Będzie dobrze, na koniec i tak on sprawdza sumy kontrolne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam

poniżej link do najnowszej mapy

EVO EUROPA 2021-3 [MEGA]

https://mega.nz/folder/zmBzSKiC#vZkGwl1XepaQ5FdPRvZzyw

EVO EUROPA 2021-3 [chomik]

http://chomikuj.pl/Wojti_77/Samoch*c3*b3d/BMW/BMW+Maps/Road+Map+Europe+EVO+2021-3

PS. Dla mapy EVO potrzebny pendrive min 64GB format testowane exfat działa perfect. Polecam od razu kupowac szybsze pendrivy 3.0

pytać jakby ktoś potrzebował code map, aktywacje carplay itp

Witam pobrałem mapy z pierwszego linku wypakwałem włożyłem pendrive do usb i pojawił się komunikat że (Urządzenie usb nie zawiera najnowszych danych nawigacji.

Niektóre funkcje będą chwilowo nie dostąpne czy mimo to rozpoczać aktualizacje ) potwierdziłem ok i wyskoczyl kolejny komunikat (podłącz urządzenie usb z prawidłowym kodem aktywacyjnym.)Dodam ze auto przyjechało ze usa aktualna mapa evo 2016-2 NBTevo-u19384-1 :?:

Nie moge tez wygenerować kodu FSC za pomoca BMWaicoder :mad2:

Chodzi o BMW F25 2016r

Opublikowano
  • Autor
witam

poniżej link do najnowszej mapy

EVO EUROPA 2021-3 [MEGA]

https://mega.nz/folder/zmBzSKiC#vZkGwl1XepaQ5FdPRvZzyw

EVO EUROPA 2021-3 [chomik]

http://chomikuj.pl/Wojti_77/Samoch*c3*b3d/BMW/BMW+Maps/Road+Map+Europe+EVO+2021-3

PS. Dla mapy EVO potrzebny pendrive min 64GB format testowane exfat działa perfect. Polecam od razu kupowac szybsze pendrivy 3.0

pytać jakby ktoś potrzebował code map, aktywacje carplay itp

Witam pobrałem mapy z pierwszego linku wypakwałem włożyłem pendrive do usb i pojawił się komunikat że (Urządzenie usb nie zawiera najnowszych danych nawigacji.

Niektóre funkcje będą chwilowo nie dostąpne czy mimo to rozpoczać aktualizacje ) potwierdziłem ok i wyskoczyl kolejny komunikat (podłącz urządzenie usb z prawidłowym kodem aktywacyjnym.)Dodam ze auto przyjechało ze usa aktualna mapa evo 2016-2 NBTevo-u19384-1 :?:

Nie moge tez wygenerować kodu FSC za pomoca BMWaicoder :mad2:

Oj tu nie ma opcji takich generatorów. Dla mapy przy konwersji usa na europe to norma że piszę że "niezawiera najnowszych danych". W aucie Ameryka, na pendrive europa więc jasne.

Jak masz enet kabel to pisz, mogę pomóc zdalnie

Opublikowano
Dzieki za szybka odp. Mam e-net
Opublikowano
  • Autor
Dzieki za szybka odp. Mam e-net

Wyslij vin pw, dam numer zdzwonimy się co i jak

Opublikowano

Potrzebuje mapy Road Map Europe EVO 2021-2 chce cos sprawdzić a nigdzie nie mogę znaleźć tej mapy do pobrania

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tu masz link do torrenta EVO 2021-2. Pytanie tylko czy ktos to jeszcze będzie seedował.

https://mega.nz/file/KN5C1boD#2y33VDSjXxQs3p9Znl9L3Kfh4BLbYZB0JeNmCR6HgWs

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mamy już marzec 2022, a ja w BMW Download Manager widzę cały czas wersję Road Map Europe EVO 2021-3.

Czy ktoś w BMW DM już widzi nowszą?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie wypuscili jeszcze nowszej. Przynajmniej na luty 2022 nie bylo jeszcze. Trzeba czekać.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dziwne ale nie ma nowszej..