Skocz do zawartości

opóźnienie w odbiorze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaką pneumatykę w g20 :D

No tak w G20 nie ma opcji

i dlatego mam pytanie.Forum na którym jestem dotyczy tylko G20 ..

czy ogólnie tematu opóźnienia w odbiorze ..?

nie widzę właśnie tutaj postów na temat X5

i sie zastanawiam czy dobrze trafiłem :D

Również przeszło mi przez myśl ,ż enikt nie ma problemu z X5 tylko ja i nikt nie pisze :D

Proszę o info pozdrawiam

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Wyświetleń 566,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Gałkę od zmiany biegów też zmienili na knoba bo w razie wypadku łamała kolano... a wskazówki zastąpili ekranami bo rysowały oczy 🙂 Ehhhh

• Dzisiaj moja dojechała do salonu. W poniedziałek jedzie na ppf, do odbioru pewnie po świętach, chociaż handlowiec mówi że stanie na głowie aby była gotowa na wielki Piątek 🙂 

• Odebrałem swoje 330xd... po przejechaniu kilku kilometrów kogo obchodzi czy poducha jest plastikowa ... ten silnik wynagradza wszelkie braki !

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Dziś dostałem telefon, że auto w transporcie do pl i mówi, że do nich (Warszawa) wszystkie jadą bez podparcia u pasażera. HK jest normalnie.

Czyli u mnie wyszło to tak: zamówienie 12.01 -> 06.04 info o produkcji i podanie VIN -> 20.04 wyprodukowane (spr przez mdecoder)-> odbiór początek maja

A jaki masz status zamówienia? I gdzie w Warszawie zamawiałeś? ;)

A nawet nie wiem, pod koniec tygodnia będę w salonie to spytam. W Inchcape.

Opublikowano
Jaką pneumatykę w g20 :D

No tak w G20 nie ma opcji

i dlatego mam pytanie.Forum na którym jestem dotyczy tylko G20 ..

czy ogólnie tematu opóźnienia w odbiorze ..?

nie widzę właśnie tutaj postów na temat X5

i sie zastanawiam czy dobrze trafiłem :D

Również przeszło mi przez myśl ,ż enikt nie ma problemu z X5 tylko ja i nikt nie pisze :D

Proszę o info pozdrawiam

To jest dział wyłącznie o G20/21. Dla X5 masz osobny dział na forum.

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewforum.php?f=224

Opublikowano
Dziś dostałem telefon, że auto w transporcie do pl i mówi, że do nich (Warszawa) wszystkie jadą bez podparcia u pasażera. HK jest normalnie.

Czyli u mnie wyszło to tak: zamówienie 12.01 -> 06.04 info o produkcji i podanie VIN -> 20.04 wyprodukowane (spr przez mdecoder)-> odbiór początek maja

A jaki masz status zamówienia? I gdzie w Warszawie zamawiałeś? ;)

A nawet nie wiem, pod koniec tygodnia będę w salonie to spytam. W Inchcape.

Ja właśnie od nich wracam, tez tam zamawiałem. Mam w dekoderze VIN symbol 48Z, co się okazalo, ze oznacza ogólnie brak podparcia na obydwu fotelach z przodu. Jak się ma 488 to podparcie jest w aucie.

Masz jakiś komunikat z tych dwóch u siebie?

Opublikowano

Ja właśnie od nich wracam, tez tam zamawiałem. Mam w dekoderze VIN symbol 48Z, co się okazalo, ze oznacza ogólnie brak podparcia na obydwu fotelach z przodu. Jak się ma 488 to podparcie jest w aucie.

Mam o podparciu u pasażera:

S48Z Deletion Of Front Passenger Lumbar Support / Front Passenger Backrest Width Adjustment

Sprzedawca też zapewniał tylko o pasażerze.Jak nie będzie u kierowcy to nie odbieram jak nie zamontują :D

Opublikowano

U mnie tez jest opcja 48z ,licze ze chodzi tylko o brak podparcia u pasażera .

A co do braku u kierowcy to będzie trzeba coś negocjować przy odbiorze .

HK jest,asystenci profesional i kamery 360 są ,mesh Effect również.

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

Mam o podparciu u pasażera:

S48Z Deletion Of Front Passenger Lumbar Support / Front Passenger Backrest Width Adjustment

Sprzedawca też zapewniał tylko o pasażerze.Jak nie będzie u kierowcy to nie odbieram jak nie zamontują :D

Zerknij do prywatnych wiadomości :)

Opublikowano
U mnie tez jest opcja 48z ,licze ze chodzi tylko o brak podparcia u pasażera .

A co do braku u kierowcy to będzie trzeba coś negocjować przy odbiorze .

HK jest,asystenci profesional i kamery 360 są ,mesh Effect również.

Jeśli nie ma 488, a jest 48Z to znaczy, że w żadnym z przednich foteli nie ma podparcia ;)

Opublikowano

Jeśli nie ma 488, a jest 48Z to znaczy, że w żadnym z przednich foteli nie ma podparcia ;)

To fatalnie :mad2:

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

To fatalnie :mad2:

Heh, też myślałem, że chodzi tylko o pasażera, ale potwierdzaliśmy nawet bezpośrednio w BMW :)

Opublikowano
Ja tez mam 488 i 48Z w moim VINie, jutro rano odbieram to się dowiem.. Sprzedawca mówił, ze nie będzie lędźwi tylko u pasażera.
Opublikowano
Ja tez mam 488 i 48Z w moim VINie, jutro rano odbieram to się dowiem.. Sprzedawca mówił, ze nie będzie lędźwi tylko u pasażera.

Ja mam 48z ,ale niestety nie mam 488 ,tak wiec u mnie brak w obydwu :(

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano

Połączenie 488 i 48Z oznacza brak podparcia lędźwiowego u pasażera.

Występowanie wyłącznie 48Z oznacza brak podparcia na obydwu fotelach przednich.

Opublikowano

No to update u mine:

Zamowiony 318i pod koniec grudnia. Produkcja wielokrotnie przesuwana. Koniec końców nie wyprodukowali:-)

Odbior drugi tydzień maja.

Zdaje mi nie ze tylko bez podparcia u pasażera, aczkolwiek tego pewien nie jestem. HK ani haka holowniczego nie zamawiałem.

Opublikowano
No to update u mine:

Zamowiony 318i pod koniec grudnia. Produkcja wielokrotnie przesuwana. Koniec końców nie wyprodukowali:-)

Odbior drugi tydzień maja.

Zdaje mi nie ze tylko bez podparcia u pasażera, aczkolwiek tego pewien nie jestem. HK ani haka holowniczego nie zamawiałem.

Moja "końcówka grudnia" wciąż w fabryce. Chyba zrezygnuję... ale już tyle czekałem. Sam nie wiem.

Opublikowano
Panowie chyba mam jakiegos mega farta. Dzwonil wlasnie do mnie handlowiec i moje m340d zamowione 6.04 (nie bralem haka, harmana i ledzwi) juz sie produkuje. Auto ma byc do odbioru w 3 tygodniu maja czyli ~1,5 miesiąca od zamowienia :) :) :)

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

Opublikowano
Połączenie 488 i 48Z oznacza brak podparcia lędźwiowego u pasażera.

Występowanie wyłącznie 48Z oznacza brak podparcia na obydwu fotelach przednich.

Dokładnie tak. Odebrałam dzisiaj moje auto, fotel kierowcy ma wszystko, fotel pasażera tylko dwie zaślepki.

Opublikowano
A co z regulacją szerokości w fotelu pasażera?
Opublikowano

No jeśli jest napisane, ze dwie zaślepki, tzn. że nie ma ;)

Opublikowano
Panowie chyba mam jakiegos mega farta. Dzwonil wlasnie do mnie handlowiec i moje m340d zamowione 6.04 (nie bralem haka, harmana i ledzwi) juz sie produkuje. Auto ma byc do odbioru w 3 tygodniu maja czyli ~1,5 miesiąca od zamowienia :) :) :)

Szczęściarz! Zagraj w totka :)

Opublikowano

Jeśli w VINie mamy 48z, to pasażer nie ma ani lędźwi, ani boczków.

Opublikowano

No jeśli jest napisane, ze dwie zaślepki, tzn. że nie ma ;)

Mi wczoraj w salonie mówili, że pomimo braku podparcia lędźwiowego w fotelu kierowcy regulacja boczków będzie z kolei.

Ciekawe. Zobaczę za tydzień przy odbiorze, bo już co chwila sprzeczne opinie się pojawiają :/

Opublikowano

Jeśli w VINie mamy 48z, to pasażer nie ma ani lędźwi, ani boczków.

A kierowca wg Ciebie?

Opublikowano

Nie ma niestety. Fotel kierowcy ma wszystko na szczęście.