Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale macie tzw licht pakiet? Jeśli tak to już się robi naprawdę farsa :lol:

wstyd sie przyznac, ale jednak mam podswietlanie nad oslonkami slonecznymi :oops: ... na usprawiedliwienie powiem, ze dopiero sie ucze :P

Juz miałam do sprzedawcy dzwonić i się awanturować, zeby leciał moje auto sprawdzać!

Opublikowano
klapki nie odsunąłeś wsytarczająco ? :D

nie pytaj... :oops: na szczescie ogarniety sąsiad sie trafil i mi sytuacje wyjasnil i nawet sie nie smial :D

Opublikowano
Zamówienie złożyłem 29.01. Do poprzedniego tygodnia zero kontaktu, dostałem propozycje usunięcia podparcia lędźwi w fotelu pasażera i po kilku dniach auto dostalo termin produkcji na 19 tydzien roku. HK zostalo w konfiguracji.

Nie uwierzę póki nie będzie info o nastepnych etapach.

Mam tak samo jak Ty, po wyrażeniu zgody na usunięcie lędźwi u pasażera (bo pierwotnie chcieli abym usunął tą opcję w ogóle) auto dostało majowy termin produkcji. HK też jest w wyposażeniu ale to podobno już ogarnęli i nie ma już z tą opcją problemu. Odbiór wstępnie początek czerwca. Oby tak było to nie będzie źle.

Opublikowano
Dzisiaj dostalam date odbioru na 27.04, auto jeszcze w dystrybucji i ma przyjechac za tydzien.
Opublikowano
Dzisiaj dostalam date odbioru na 27.04, auto jeszcze w dystrybucji i ma przyjechac za tydzien.

No to już z górki. Przynajmniej masz jakąś (nawet bliską) perspektywę :)

Opublikowano

Nadzieja jest, ale sam wiesz jak to moze sie skonczyc.. Dalej nic nie wiesz? Nawet daty produkcji nie podali?

Opublikowano
Zamówiono 7 stycznia, rezygnacja z podparcia "l" zamiana zegarów i nawigacji na większą, odbiór w przyszłym tygodniu. Nie mam czasu w tym tygodniu, czeka.
Opublikowano

Nadzieja jest, ale sam wiesz jak to moze sie skonczyc.. Dalej nic nie wiesz? Nawet daty produkcji nie podali?

Nadal wielka niewiadoma.

Opublikowano
Czy ktoś z forumowiczów czeka jeszcze na realizację zamówienia z grudnia 2020 (lub wcześniejszego), czy zostałem już sam ?

Auto zamówiłem 24.11, według VIN data produkcji to 15.01 a odebrałem 3.04. Zamówiłem podparcie lędźwi, boczki, HK i wszystko zgodne z zamówieniem. Jedyne czego brakuje to lampka nad osłoną przeciwsłoneczną :lol:

Pierwszy post (forum przeglądam od dawna) więc witam wszystkich!

Masz osłonkę przeciwsłoneczną bez lampki ??

Dokładnie tak - za to jest dziura w podsufitce na lampkę więc to chyba nie kolejne oszczędności.

Serwis lampkę zamówił i czeka na części.

Opublikowano
Zamówienie złożyłem 29.01. Do poprzedniego tygodnia zero kontaktu, dostałem propozycje usunięcia podparcia lędźwi w fotelu pasażera i po kilku dniach auto dostalo termin produkcji na 19 tydzien roku. HK zostalo w konfiguracji.

Nie uwierzę póki nie będzie info o nastepnych etapach.

Mam tak samo jak Ty, po wyrażeniu zgody na usunięcie lędźwi u pasażera (bo pierwotnie chcieli abym usunął tą opcję w ogóle) auto dostało majowy termin produkcji. HK też jest w wyposażeniu ale to podobno już ogarnęli i nie ma już z tą opcją problemu. Odbiór wstępnie początek czerwca. Oby tak było to nie będzie źle.

trzymam kciuki - daj znać jeśli status produkcji sie zmieni

Opublikowano
Może ktoś z kolegów którzy niedawno odbierali auta wypowie się na temat zamian w zegarach w związku z opóźnieniami ? Podają koledzy że kto miał w konfiguracji Live Cockpit Plus dostaje Live Cockpit Professional ? Ktoś ma sprawdzone informacje w tym temacie ?
Opublikowano
Odnośnie Systemów Asystujących Professional, o których ktoś wcześniej pisał. Dostałem właśnie info, że z tą opcją samochód nie wyprodukuje się w 2021, muszę z niej zrezygnować. Wg. handlowca jest z tym jakiś grubszy problem, nie będzie dostępne już w żadnym zamówieniu w tym roku, ma też zniknąć z konfiguratora. 330i zamówione w lutym, produkcja miała być maj/czerwiec.
Opublikowano
Odnośnie Systemów Asystujących Professional, o których ktoś wcześniej pisał. Dostałem właśnie info, że z tą opcją samochód nie wyprodukuje się w 2021, muszę z niej zrezygnować. Wg. handlowca jest z tym jakiś grubszy problem, nie będzie dostępne już w żadnym zamówieniu w tym roku, ma też zniknąć z konfiguratora. 330i zamówione w lutym, produkcja miała być maj/czerwiec.

To się zgadza z tym co piszą na bimmerpost, opcja od jakiegoś czasu już jest niedostępna w Stanach.

Opublikowano

Z tymi asystentami pro to bardzo slabo. To chyba najciekawsza opcja wyposażenia obok laserów.

U mnie termin ciagle nieznany, natomiast dostalem potwierdzenie że zmieniło sie rabatowanie g21 318i od kwietnia.

Ogolnie business edition zostalo mocno zredukowane do kilku podstawowych modeli.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tymi asystentami pro to bardzo slabo. To chyba najciekawsza opcja wyposażenia obok laserów.

U mnie termin ciagle nieznany, natomiast dostalem potwierdzenie że zmieniło sie rabatowanie g21 318i od kwietnia.

Ogolnie business edition zostalo mocno zredukowane do kilku podstawowych modeli.

Sprzedaż tego była duża a zysk marny więc pewnie wolą zostawić częąci do aut na których zarobią :duh:

Opublikowano
@vinci72 dalej nie masz vinu?

Nie mam. Zaczyna mnie to już śmieszyć, a to znaczy, że psycha chyba się poddaje :mrgreen:

Opublikowano
@vinci72 dalej nie masz vinu?

Nie mam. Zaczyna mnie to już śmieszyć, a to znaczy, że psycha chyba się poddaje :mrgreen:

Pytam, bo ja dostałem tydzień temu i też niby trafił do produkcji, zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:

Opublikowano

Ja swoje g30 odebrałem dokładnie 5 miesięcy od zamowienia 10.11.2020 - 10.04.2021.

Odebtalem bez lędźwi, w zamian dostałem belki dachowe i gumy przód, tył i do bagażnika

Opublikowano

Szacun. Zamawialem 5 chwile po Tobie a czekam na potwierdzenie produkcji w czerwcu... juz drugi raz mnie przesunieto

Podobno bez restrykcji (mam ledzwia i standardowe liczniki)

Opublikowano

Witam,

Wczoraj odebrałem G21. U mnie auto dokladnie tak jak zaznaczylem w specyfikacji. Zamówienie koniec stycznia. Jest HK Audio i ledzwie po 2 stronach z przodu.

Opublikowano
Witam,

Wczoraj odebrałem G21. U mnie auto dokladnie tak jak zaznaczylem w specyfikacji. Zamówienie koniec stycznia. Jest HK Audio i ledzwie po 2 stronach z przodu.

Gratulacje :D

Jesteś zatem szczęściarz że masz wszystko co chciałeś. Mogę zapytać jakie miałeś zegary i navi ?

Opublikowano
Witam,

Gratulacje :D

Jesteś zatem szczęściarz że masz wszystko co chciałeś. Mogę zapytać jakie miałeś zegary i navi ?

W ogóle jesteś szczęściarz. Ja wczoraj rozmawiałem z handlowcem to mi powiedział, że moje G21 w ogóle nie wiadomo kiedy się wyprodukuje. Zamówienie z października, aktualnie najwcześniej produkcja w czerwcu i to nawet pewne nie jest... Już myślę czy coś na placu się nie znajdzie :(

Jak to nie tajemnica, to można wiedzieć jakie miasto?