Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 725
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wzajemnie! Przypomniałeś mi że też miałem wrzucić tradycyjne jesienne foty z liścmi :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

więc tak ..

dziś oglądałem na żywo nową 4er , z przodu jest absolutnie ciekawym i nadzwyczajnym widokiem , nie mogę powiedzieć że to ładny czy brzydki , jest tak odważny i ciekawy że nawet podwójny espresso wypiłem patrząc na ten przód .. - brawo BMW - :cool2:

2.jpg

środek : wygląda jak w 3er wizualnie , kabina jest odrobinę szersza , i wyraźnie niżej siedzi niż w 3er.

1.jpg

tył: i tu jest największa porażka moim zdaniem , bardzo pospolite kształty tylnych lamp , jak w każdym pospolitym aucie które stoi przed nami w korku - Skoda, Mazda ..itd- a same światła stop to 2 sierpy radzickie - stąd myślę że Rosjanie będą kochać ten model ;)

3.jpg

Opublikowano

Zycie za krotkie zeby czekac :P

spokojnie , jeszcze nie mam 76 lat i garść leków do połknięcia na śniadanie :mrgreen:

o oto moje sportowe marzenie które spełniłem tym roku .. zamieniłem garaż na centrum sportu i rozrywki :D

IMG-20201017-080243208.jpg

Ja pitlę!!! Ping pong:) Ale bym popykał choć zatrzymałem się na paletkach Stiga:)

Ale jakbym się rozgrzał, to sugerowałbym przestawić Becię:) :wink: :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Świetna zabawa po pracy , z dzieciakami. jeszcze dołożyłem piłkarzyki i rzutki :)
Opublikowano

Ogladalem wczoraj serie 4 w m i masz zupelna racje - tyl jest przecietny przy tym szalonym przodzie a przod jest jednak ciekawy :)

WjhgZ9Y.jpg

8RwrrHc.jpg

A Twoja widze ze pokazuje walory terenowe po kraweznikach wysokich :) zaleta takiej oponki :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogladalem wczoraj serie 4 w m i masz zupelna racje - tyl jest przecietny przy tym szalonym przodzie a przod jest jednak ciekawy :)

prawda ?! choć patrząc na tył różnych modeli MB np. CLS :duh: , to i tak wychodzi całkiem nieźle

A Twoja widze ze pokazuje walory terenowe po kraweznikach wysokich :) zaleta takiej oponki :)

no ba, bo to przystojniak w gumiakach , wsiądzie się dostanie bez stresu :wink: :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym brał 440i gc ale cena wyższa od m340i i rabat duzo niższy i finalnie jak dla mnie za duża różnica
male-bmw-2.png
Opublikowano
Ja bym brał 440i gc ale cena wyższa od m340i i rabat duzo niższy i finalnie jak dla mnie za duża różnica

Jeździłeś jakimś testowymi 340i? Porównywałeś do 330i? Czy tak w ciemno? :)

Tez myślałem nad 4 ale wole w coś doposażyć 3 za tą różnice :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeździłeś jakimś testowymi 340i? Porównywałeś do 330i? Czy tak w ciemno? :)

Tez myślałem nad 4 ale wole w coś doposażyć 3 za tą różnice :)

Jeździłem 330i g20 i w serii x drive nie jedzie....

Mam teraz m235i i do 140pieknie jedzie a potem kupa.

Swoją f30 100-200 grubo bym odjechał...

Ale każdy ma inne priorytety moje marzenie to w końcu nowe 6 cylindrów

male-bmw-2.png
Opublikowano

Mam teraz m235i i do 140pieknie jedzie a potem kupa.

Swoją f30 100-200 grubo bym odjechał...

Ale każdy ma inne priorytety moje marzenie to w końcu nowe 6 cylindrów

Ja teraz jeżdżę w sumie żony A35 :D kiedyś było G30 530i i Ok ale nie wiem czy teraz jak wezmę 330i to nie będzie czegoś brakowało, dodatkowo jeżdżę tylko po mieście a za kilka miesięcy będę dojeżdżał ale to dosłownie kilka km. 90% czasu i tak na sport w A35 ale nie wiem czy 340i nie będzie przesadą w takim przypadku :D jakbym jeździł często w jakieś trasy to kompletnie bym się nie zastanawiał. Nie wiem czy na codzień gdzie przyspiesza się do 80-140 będzie to jakaś wielka różnica :D nie mam gdzie wypróbować 340i, gdyby nie pandemia to na pewno ktoś by pomógł a tak to nawet głupio pytać obcych :)

Mi bardziej zależy na takim szybkim przyspieszaniu do tych 100, 140, to co później przyda się tylko dwa razy do roku w trasie :D

Ciężki wybór :D ale chyba sam odpowiadam sobie na pytanie, ze w moim przypadku chyba lepiej 330i..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

możesz rozwinąć tą myśl ? gdzie Ci rozczarował ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po prostu może to tylko moje odczucie...

X drive zabija koniki powyżej 100km/h przy takiej mocy niskiej...

M235i tak samo do 140szybkie a potem już tylko w miarę przyspiesza...

Moja f30 jest dużo szybsza 100-200, dlatego jednak zrobiłem dobry deal zamawiając 340i

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i kto NIE jest -sunday driver -w niedzielne południe ? oczywiście ze kierowcy BMW :mrgreen: na szczęście skończyło sie pouczeniem tym razem :wink:

IMG-20201108-110114146-HDR.jpg

dzięki @Wehyr za cenną uwagę co do 330xd :cool2: , raczej handlowiec tego nie powie :wink: :D

Opublikowano

Za silnik dostał pouczenie. To wstyd nie mieć 6 cylindrów w BMW.

I tak dobrze, że to G20, a nie F30, bo tam za te 3 cylindry w 318i na pouczeniu by się nie skończyło :twisted:

Opublikowano

I tak dobrze, że to G20, a nie F30, bo tam za te 3 cylindry w 318i na pouczeniu by się nie skończyło :twisted:

Ohoho, narazisz się 90% posiadaczy g20, bo 6-cylindrowców tu niewiele ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co tam się przewiniło :D?

niewielkie przekroczenie dozwolonej prędkości :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

myślę ze jest bardziej logiczny powód , chodzi o czystość auta :lol: , Pani przede mną w brudnym X1 dostała mandat , a ja w pięknym wypucowanym 2 h wcześniej czarnym G20, dostałem pouczenie , a policjant ciągle oglądał błyszczącą maskę oddając mi dokumenty, nawet klasyczne pytanie padło od niego .. ile pali ? :D oby jak najwięcej takich miłych policjantów :cool2: .. a przeprosiny mu należały za łamanie prawa.

co do f30 318d , też miały 3 cylindry ? pytam bo ostatnio ścigałem się z pod światła z takim , no to pokazał mi rury , i stąd wiedziałem że to 318d było :cry2: , myślę że miał podrasowany silnik