Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok. Czyli to doposażenie w żaden sposób nie opóźnia dostawy auta do salonu? Robią to już po dostawie do salonu na miejscu i wydają auto klientowi. Dzięki.
Opublikowano
Dostałem właśnie info od dealera, ze auto jest już w drodze do Polski i w przyszłym tygodniu będą fakturować. Potem rejestracja i pewnie po Świętach odbiór. Zmawiałem na przełomie października i listopada, a produkcja była 14 lutego.

Wczoraj salon wystawił fakturę do leasingu i wysłali dokumenty do rejestracji. Po Świętach będą rejestrować, a odbiór pewnie przed majowką…

Opublikowano
Auto odebrałem tydzień temu- jazda to czysta przyjemność. Ale zauważyłem że nie mam z przodu świteł przeciwmgielnych- auto mam z laserami- czy tak teraz BMW wypuscza auta?
Opublikowano

Moje X5 dzisiaj się zarejestrowało. Odbiór we wtorek po świętach

Zamawiałem koniec lutego 2021

Aż nie mogę uwierzyć że to „już” :lol:

Opublikowano
Auto odebrałem tydzień temu- jazda to czysta przyjemność. Ale zauważyłem że nie mam z przodu świteł przeciwmgielnych- auto mam z laserami- czy tak teraz BMW wypuscza auta?

Tak

Opublikowano
Ja kompletnie nie jestem w stanie odroznic czy laser sie wlaczyl czy nie, ale swieca genialnie. natomiast wyglad swiatel led jest moim zdaniem slaby a kierunkowskazy to juz wogole jakas masakra. Natomiast jak brac lasery to moim zdaniem w shadow line obowiazkowo
Opublikowano

Jak auto z poprzedniej dekady to niech ma stylizację z tamtej dekady. Jak z obecnej to dostosowaną do obecnej technologii i trendów stylistycznych. Który klasyk ma większą wartość: ten z tzw. "ulepszeniami" czy ten w oryginalnym stanie ? Pytanie raczej retoryczne.

Ale, oczywiście, każdy ma prawo do robienia ze swoim autem co zechce...

Opublikowano
Jak auto z poprzedniej dekady to niech ma stylizację z tamtej dekady. Jak z obecnej to dostosowaną do obecnej technologii i trendów stylistycznych. Który klasyk ma większą wartość: ten z tzw. "ulepszeniami" czy ten w oryginalnym stanie ? Pytanie raczej retoryczne.

Ty chyba nie do końca wiesz co oznacza lampa shadowline i trochę odlatujesz z takimi tekstami - to nie jest klosz lampy przyciemniany w garażu sprayem ani żadne ‚ulepszenie’, a oryginalny element montowany przez producenta, gdzie wnętrze lampy a nie klosz jest ciemne co super pasuje do wersji shadowline. Poprzednio miałem standardowe lampy a teraz shadowline i te drugie moim zdaniem wyglądają nowocześniej.

Opublikowano

Ty chyba nie do końca wiesz co oznacza lampa shadowline i trochę odlatujesz z takimi tekstami - to nie jest klosz lampy przyciemniany w garażu sprayem ani żadne ‚ulepszenie’, a oryginalny element montowany przez producenta, gdzie wnętrze lampy a nie klosz jest ciemne co super pasuje do wersji shadowline. Poprzednio miałem standardowe lampy a teraz shadowline i te drugie moim zdaniem wyglądają nowocześniej.

To ty nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem... Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź.

Przez ulepszenia miałem na myśli wstawianie np. "tuningowych" przyciemnianych lamp do aut w których producent takich nie stosował. Ja nic nie pisałem o lampach shadowline... To ty sobie to dopowiedziałeś co dobitnie i jednoznacznie świadczy o tym, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zamawiając g20 długo zastanawiałem się między lampami shadow i "zwyklymi" laserami aż w końcu zobaczyłem na żywo dwa auta obok siebie. Ten z lampami shadow wygładał na zdecydowanie starszy.

To nie jest tak że zwykła lampa jest jasna ona też ma całe ciemne wnętrze różnicą jest tylko jeden element ktory w zwykłej jest srebrny a w shadow czarny mat i dla mnie już jest za ciemno. Porównywalem to we wszystkich bmw jakie ostatnio zamawiałem czyli x5, g20 i g80 i wszędzie wybralem jasne lampy laserowe.

Opublikowano

To nie jest tak że zwykła lampa jest jasna ona też ma całe ciemne wnętrze

W g05? Serio? Odpal teraz google i popatrz na zdjecie lasera bez shadow line i gdzie ona ma cale ciemne wnetrze??

Opublikowano

To ty nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem... Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź.

Przez ulepszenia miałem na myśli wstawianie np. "tuningowych" przyciemnianych lamp do aut w których producent takich nie stosował. Ja nic nie pisałem o lampach shadowline... To ty sobie to dopowiedziałeś co dobitnie i jednoznacznie świadczy o tym, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Post wcześniej w komentarzu do lamp shadowline piszesz o agrotuningu. Patrząc na twoje wypowiedzi w końcu znalazłeś coś w czym czujesz się pewnie :cool2: .

Opublikowano

Post wcześniej w komentarzu do lamp shadowline piszesz o agrotuningu. Patrząc na twoje wypowiedzi w końcu znalazłeś coś w czym czujesz się pewnie :cool2: .

I znowu potwierdzasz, że nic nie zrozumiałeś... Zacytuj moją wypowiedź gdzie piszę o lampach shadowline. Co więcej dalej, wyraźnie napisałem co miałem na myśli, ale ty jak widać, ewidentnie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Zrozum, że twoja odpowiedź na to co napisałem (a ty to zacytowałeś), była z d..y i nie na temat. Nie pogrążaj się, bo każdy widzi co napisałeś i w odpowiedzi na jaką wypowiedź.