Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, maciej_cie napisał(a):

Czy jest jakiś patent, aby od razu po odpaleniu auta włączała się muzyka ze Spotify przez ACP?

3 tygodnie temu skończył mi się pakiet Connected i czekam na Black Friday, aby go odnowić. Do tego czasu korzystam ze Spotify przez iP, ale tutaj po uruchomieniu auta nie ma reguły - czasami zostaje na natywnym ekranie iDrive i albo z włączonym radiem albo z informacją o braku wyboru mediów (czy jakoś tak), czasami pojawia się ekran główny ACP, a czasami Yanosik.

Trochę to denerwujące, że trzeba przeklikiwać, aby włączyć muzykę.

Model preLCI.

To się ustawia w telefonie w opcjach Android Auto. Tam jest opcja czy ma uruchamiać ostatnim zapamiętanym ustawieniem. 

Opublikowano
2 minuty temu, munzel napisał(a):

To się ustawia w telefonie w opcjach Android Auto. Tam jest opcja czy ma uruchamiać ostatnim zapamiętanym ustawieniem. 

Screenshot_20250902_183832_Android Auto.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, munzel napisał(a):

Świetnie, ale ja nie pytałem o Android Auto. 

Opublikowano

Hej, czy jest sens demontować osłony ISOFIX (te plastikowe klapki) przed montażem fotelika? Nie chciałbym, żeby po jakimś czasie skórzane fotele się odgniotły, tak mam mate pod fotelik. Czy ktoś z Was je demontował, czy po prostu lepiej to zostawić?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 1.09.2025 o 11:37, palusik napisał(a):

Pomijając hamowanie, to ja też bym chciał "poczuć" jakaś różnice ale pare baków 95, pare 98 i jeździ tak samo, pracuje tak samo na postoju czy stojąc obok auta jak ktoś doda gazu lub ruszą. Nie jestem w stanie wyczuć żadnej różnicy. 

@palusik może ten film Cie zainteresuje.