Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam Pytanie do użytkowników : czy w x5 w standardzie jest siatka zabezpieczająca pomiędzy II rzędem siedzeń a bagażnikiem tak jak w Touringach ? Z tego co widzę to są opcje z siatkami do dobrania ale dotyczą mocowań za pierwszym rzędem siedzeń wg opisu.
Opublikowano

Jest ale przeczytaj - za „pierwszym” rzędem siedzeń . Tak tez jest na zdjęciu .

Mi chodzi o typowe rozwiązanie pomiędzy drugim a bagażnikiem

Opublikowano
Obyś miał racje. Bo potem pokażą mi to zdanie i powiedzą - No widzi Pan, z siedzeniami złożonymi lub ustawionymi pionowo - montaz za Pierwszym rzędem siedzeń ;))
Opublikowano
Tylko przy konfigu bo obejmuje ukryte mocowania przy podsufitce . Ja myśle pod katem tego żeby nic nie poleciało na dzieciaki. Z drugiej strony w G31 mam i nie użyłem do tej pory :) No ale 1. Była ich dwójka w fotelikach z wysokimi zagłówkami a teraz dochodzi trzecia i nie będzie miała bo za mała. 2. Wydaje mi się ze w touringu jest mniej przestrzeni pomiędzy zagłówkami a podsufitka niż w x5. Może mi się jednak tylko wydawać bo niby odległość siedzisko-sufit jest Taja sama(No pol cm różnicy ale to tyle co nic).
Opublikowano

Oglądałem to w salonie. Siatkę można zamontować za drugim rzędem siedzień.

Ale nie jest ona tak spasowana jak w g31. Zostaje szczelina między fotelem a siatką.