Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak zwykle, robota na najwyższym poziomie.

Wiadomo, diabeł tkwi w szczegółach.

Doskonała fotorelacja dla przyszłego właściciel auta.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Lemans kosmicznie wygląda wylizany :cool2: .

Zakres prac śmiało można powiedzieć, że na najwyższym poziomie :D .

Chociaż prywatnie :mrgreen: brakuje mi osłon krawędzi szyn przednich foteli :wink: :

https://www.realoem.com/bmw/pl/showparts?id=WD71-EUR-07-2008-E92-BMW-335d&diagId=52_3246

nr 17a x2

nr 17b x2

Tylko czekać na nowego nabywcę, który doceni całość "roboty" :cool2: .

Opublikowano

Znam to auto z innego forum, zawsze mi się podobało.

Genialnie ją dopieściłeś :cool2:

Ktoś kupi nowe używane auto :)

Dokładnie :)

.

Opublikowano

IMG-8606.jpg

Korzystając z uprzejmności kolegów (którzy pożyczyli mi dragy :) ) oraz sobotniej chłodnej nocy tzn -1C pomierzyłem sobie 100-200 ;).

IMG-8603.png

Taki czas udało się strzelić przy drugiej próbie - myśle że jak na 335i(s) na seryjnych turbach to jest szybko :P .

Szczerze to nie słyszałem o lepszym wyniku w PL w 135i\335i stock turbo :roll: .

W aucie obecnie siedzi soft z MHD Flashera- mapa stage 2+ v9 - paliwo Vpower Racing 100.

Program z TC został przez poprzedniego właściciela zastąpiony MHD z 2 powodów: możliwość wyłączenia coldstartów (twierdził że budził pół wsi jak ruszał do pracy) oraz z powodu nadmiaru mocy - u poprzedniego ownera auto jeździło na stage 2 bez plusa (wg MHD ~360KM).

Pozostałe mody wpływające na moc to:

-Downpipe'y RM Motors

-Intercooler Baq Garage custom

-doloty do turbin oraz "wyloty" MMP Engineering (relokacja filtrów)

-air scoopes + snorkel dolotu z 330d e90

-chargepipe z blowoff'em Forge .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Rewelacyjny czas :cool2:

M5 e60 robi ok 8.6 :twisted:

Opublikowano
No zmiana softu z TC na MHD chyba nie była krokiem w tył skoro wg danych z TC po ich sofcie 437/603 było 9,2 na RL ;)
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Za dobrym czasem na ogół stoi odpowiednia moc i tak też okazało się być tym razem :mrgreen: :

335is-dyno.jpg

465 KM :twisted: i 642 Nm .

Hamownia MAHA LPS3000 w Masters Tuning.

Chyba nikomu w PL więcej nie wypłuło na stock turbo, prawda? :norty:

Opublikowano
Auto sprzedane- odjechało wczoraj w okolice Garwolina. Była to pierwsza osoba która zadzwoniła ws. auta i pierwsza która je oglądała. Mam nadzieje że nowemu właścicielowi który przesiadł się z e92 325i auto zapewni wiele radości. :)
  • 2 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Nowy samochód dostał z tego co widziałem w tym garażu

4 miesiące jeździłeś, czyli nie byłeś do końca zadowolony, jednak mechanikę zrobisz ale blacharka raz ruszona fabryką nigdy nie będzie :D

Opublikowano
Kupił ładnie zrobil, pocieszyl się, sprzedal, zarobil... jesli grzebanie sprawia przyjemnosc jak i mnie to tylko na plus..
Opublikowano
Kupił ładnie zrobil, pocieszyl się, sprzedal, zarobil... jesli grzebanie sprawia przyjemnosc jak i mnie to tylko na plus..

Amen

• 6 miesięcy temu...