Skocz do zawartości

Road Map Europe West PREMIUM USB 2020-1 1xUSB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Są na obu identyczne. Zależy na jakich pozostałych państwach ci zależy. Tak to mniej więcej wygląda

Europe East:

============

Pełne pokrycie:

Belgium, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Austria, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary , Vatican city and Belarus.

===============

Tylko główne drogi:

Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.

Europe West:

============

Pełne pokrycie:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Greece, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary and Vatican city.

===============

Tylko główne drogi:

Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Turkey and Ukraine.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Heyka

Jak mam Road Map Europe West Next 2019-2 to pójdzie mi ta mapa co tu taj jest udostępniana ?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie.
Opublikowano

Pojawił się problem. Fabrycznie auto miało mapy MOVE i małą nawigację / ekran. Poprzedni właściciel wstawił dużą NAWI i obecnie są mapy Europa West PREMIUM. To jak teraz wygenerować do tego kod FSC? :?: pewnie na podstawie VIN dawcy. Mam ISTA+ - czy tym dałbym radę jakoś odczytac ten VIN? Bo podejrzewam, że w module tej nawi siedzi.

Pzdr.

Opublikowano
Jest pewnie aktywowana skryptem który trzeba wyłączyć przed aktualizacja mapy. Vin powinno się dać odczytać ista lub inpa A najszybciej tool32
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Pojawił się problem. Fabrycznie auto miało mapy MOVE i małą nawigację / ekran. Poprzedni właściciel wstawił dużą NAWI i obecnie są mapy Europa West PREMIUM. To jak teraz wygenerować do tego kod FSC? :?: pewnie na podstawie VIN dawcy. Mam ISTA+ - czy tym dałbym radę jakoś odczytac ten VIN? Bo podejrzewam, że w module tej nawi siedzi.

Pzdr.

tool32, easy connect można odczytać vin, jeśli to F seria (nie ma żadnego emulatora to pewnie skryptem aktywacja była)

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ na stronie BMW UK znalazłem informacje o pokryciu

BMW navigation update Europe (West) PREMIUM 2020-1 USB stick

I według nich Polska nie ma pełnego pokrycia czy możecie to potwierdzić ?

Coverage of countries:

Completely coverage: Andorra, Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, San Marino, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Vatican.

Partely coverage: Greece, Poland.

Only main road coverage: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Turkey, Ukraine.

Opublikowano

Pzdr.

tool32, easy connect można odczytać vin, jeśli to F seria (nie ma żadnego emulatora to pewnie skryptem aktywacja była)

Cześć. Mam u siebie nawigację CIC z innego samochodu. Zainstalowałem program tool32, ale nie potrafię za jego pomocą odczytać VINu. Czy może ktoś pomóc?

Opublikowano

Proszę o potwierdzenie czy jeśli mam mapy

ECE BMW GROUP 401153,2,14 Road map Europe premium 2016

Te o któych mowa w temacie będą pasowały i działały ?

Road Map Europe West PREMIUM USB 2020-1

Edytowane przez lukasz_BMW

Opublikowano
West lub East

West sory zapomniałem dopisac

Opublikowano
Road Map Europe EAST Premium USB 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+EAST+Premium+USB+2020-1

Road Map Europe WEST Premium USB 2020-1

http://chomikuj.pl/oliverek69/BMW+Road+Map+(Navigacja)/Road+Map+Europe+WEST+Premium+USB+2020-1

Dla potomnych - nie ściągajcie tego gówna :mad2: !

Mapa EAST powinna zawierać Norwegię ale są tylko główne drogi. Pewnie czegoś tam jeszcze nie ma! Szukajcie innych źródeł, ja tylko straciłem 23GB transferu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Linki nie działaja mozesz zapodac plik torent jeszcze raz
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

głupie pytanie może...

co zrobić jak chce mieć update na całą europę?

mogę zainstalować WEST i EAST?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie. Albo jedno albo drugie.
Opublikowano
ktoś testował tą metodę z linku?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Większość. Jakby programy nie chciały się ściągnąć, albo potrzebny by ci był nowy lookup.xml to jest na moim chomiku Jack1979.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano

Witam

Instaluję u siebie wersję East 2020-2. Zastanawiam się, w jaki sposób zmienić wersję East na West 2020-2. Czy wystarczy włożyć do czytnika pendrive z wersją West? Czy jest jakiś sposób, żeby usunąć jedną wersję, aby zainstalować inną? W opcjach nawigacji nie widzę opcji „usuń”

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Niczego nie usuwasz.

Instalujesz nowe mapy i tyle.

Opublikowano

Zwykle jak instaluję nową wersje to pojawia się komunikat o rozpoznaniu nowszej wersji. Tym razem jest to ta sama - 2020-2

Rozumiem, że można zmieniac bez problemu w zależności od potrzeb?

Problem pojawia się gdy chcę zmienić na wersję starszą?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk