Skocz do zawartości

Kradną E60 w Warszawie!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Koledzy, dostałem cynka, że złodzieje ze stolicy i okolic mają zamówienia na E60, także pilnujcie swoich autek.

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
Ciekawe skąd masz takie informacje?? :D Dziwne że ryzykuj dla paru zł. Chyba że po Warszawie same polonezy jeżdżą :mrgreen:
Opublikowano
  • Moderatorzy

Nie dziw się, mi próbowali buchnąć honde jazz wartą 10 koła, Zamek w drzwiach wyłamany, stacyjka rozwalona, w bezpiecznikach coś grzebane, coś im się połamało i nie dali rady stacyjki przekręcić.

A policjanci nawet nie byli zaskoczeni, mówili, że wszystko na części idzie.

Nawet na felgi polują:

http://tustolica.pl/nocna-akcja-na-gorcach-zlodzieje-krazyli-po-osiedlu_80255

Opublikowano
Masakra :duh:
Opublikowano
Koledzy, dostałem cynka, że złodzieje ze stolicy i okolic mają zamówienia na E60, także pilnujcie swoich autek.

Czegoś Ty się naoglądał? :duh:

"Zamówienia na E60" ? :shock:

To E60 aż trzeba "zamawiać"?

o żesz k.... ja p........

:cool2:

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Kolego Breras, trzy sprawy.

1. Wykropkowane przekleństwo, to dalej przekleństwo.

2. Jeśli mam info, źródło bardzo pewne, to mam to zachować dla siebie, czy lepiej podzielić się z kolegami? Złodziejstwo to biznes, jak ktoś coś u Ciebie zamawia, to mu to dostarczasz, nie pytasz po co, ważne, żeby na koncie przybyło. Chyba nie myślisz, że złodzieje kradną tylko nowe fury :duh:

3. Przeczytałem Twoje inne posty i nam sugestie, wypisuj te swoje idiotyzmy gdzie chcesz, ale moje tematy zostaw w spokoju, bo widzę, że nie jesteś wartością dodatnią dla tego forum :nienie:

Pozdrawiam
Krzychu.

Opublikowano
Kolego Breras, trzy sprawy.

1. Wykropkowane przekleństwo, to dalej przekleństwo.

2. Jeśli mam info, źródło bardzo pewne, to mam to zachować dla siebie, czy lepiej podzielić się z kolegami? Złodziejstwo to biznes, jak ktoś coś u Ciebie zamawia, to mu to dostarczasz, nie pytasz po co, ważne, żeby na koncie przybyło. Chyba nie myślisz, że złodzieje kradną tylko nowe fury :duh:

3. Przeczytałem Twoje inne posty i nam sugestie, wypisuj te swoje idiotyzmy gdzie chcesz, ale moje tematy zostaw w spokoju, bo widzę, że nie jesteś wartością dodatnią dla tego forum :nienie:

:oops:

Opublikowano

Czegoś Ty się naoglądał? :duh:

"Zamówienia na E60" ? :shock:

To E60 aż trzeba "zamawiać"?

o żesz k.... ja p........

:cool2:

Zobacz jaki jest popyt na części do e60 i zadaj sobie pytanie jeszcze raz