Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy można w jakiś sposób zwiększyć częstotliwość użycia spryskiwaczy do lamp? Przeczytałem wiele tematów i albo spryskiwacze działają za 5, 10 razem, albo po 10 minutach od ostatniego spryskania szyb i lamp. Oczywiście włączając i wyłączając zapłon lampy spryskują sie przez dwa pierwsze spryskania szyb a później po 10 minutach (u mnie tak jest), ale czy da się zakodować żeby lampy częściej się spryskiwały? :?:
Opublikowano
U mnie i tak płyn hurtowymi ilościami idzie :) a da się to zrobic??
Opublikowano
Lampy mam ładne, mam polerke rupesa i sobie je spolerowałem nie dawno (jak ktoś chce moge też komuś spolerować) tylko chodzi mi o to że u nas jest strasznie dużo muszek i te lampy są całe w tych muszkach, no i bym chciał żeby podczas spryskiwania szyb, lampy się częściej spryskiwały np podczas 3 spryskania szyb żeby spryskiwały się również lampy. Na pewno nie da się tego zrobić?
Opublikowano
O ciekawy temat, właśnie też się nad tym zastanawiałem, w E39 wiem że kiedyś ktoś to mi robił jak nie miałem jeszcze kompa do BMW za free, dzięki temu lampy spryskiwały sie za 5 użyciem spryskiwania szyb, wiecie może gdzie w jakim module trzeba to zakodować? Bo też by się przydało mi częstsze spryskiwanie lamp.
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów. Ja ostatnio kodowałem spryskiwacze w e71 programem Bimmercode, jest możliwość ustawienia 3 i 10 minut, oraz co 1, 5 lub 10 raz pracy spryskiwacze. Jest również możliwość ustawienia ilości impulsów spryskiwacza na 2 lub 3 razy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A w którym to module siedzi?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!