Skocz do zawartości

M50i 4.4 V8 530km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Wszystko ok - normalna temperatura takich silników (oleju) pod większym obciążeniem to 105-115stopni i więcej.

• Odpowiedzi 453
  • Wyświetleń 80,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Panowie na drogie auta najlepsze wyjście to nie brać tego na własność. Czyli wpłata 0 lub 5% okres 59mcy wykup 35-40%. Taki leasing w złotówkach wyjdzie ok.130% w euro poniżej 120%. Dużo nie dużo

• Nie napisałem, że zawias mpro gorszy ?, tylko bardziej sztywny porównując do adaptacyjnego zwykłego. To tylko moje spostrzeżenie takie na gorąco. Redukcja przechyłów to bajka w mpro. Bujanie się na bo

• No i oczywista sprawa, że mają argument. Na swojej skórze, boleśnie i bardzo drogo przekonał się o tym mój brat. Miał pecha - pękło mu łożysko pod wałem. Wyrok: silnik do wymiany (G31 540i) Panow

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Planuję zakupić G05 i zastanawiam się nad dwoma silnikami 40i i 50i. Aktualnie mam na oku jedną 50i, sprzedawca mówi że wymieniał olej co 25tyś km, a wiem że ten silnik lubi częstsze wymiany. Na co jeszcze zwracać uwagę przy zakupie G05? Czy części eksploatacyjne są dużo droższe w 50i ?

Opublikowano

Jaki przelot w tej 50i?

Opublikowano

Ja bym nie brał z takim interwałem wymiany oleju. Max co 10tys jak chcesz pojeździć tym autem. Złożę sie ze po 2000km tez nie wymienił. Szkoda zachodu na takie auto.