Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
trochę źle zrozumiałem Twojego posta - NM, przy h7 na 50 % i tak się będą gubić. Jeśli zależy Ci na ringach jako typowo dziennych to tak jak napisał wyżej kolega lysy_23 - kup ksenony LCI wraz z modułem inne rzeczy się nie sprawdzają.
  • Odpowiedzi 580
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cześć czy jest ktoś w okolicach Słupska (pomorskie) kto potrafi aktywować światła dzienne (xenony) i składanie lusterek przy zamykaniu samochodu? mam e90 320i 20005.
Opublikowano
no ja jestem ze słupsk:) co do światełek to właśnie ostatnio robiłem tego moda u siebie:)

to może jakoś się zgadamy (ustalimy warunki) i zrobisz to samo w moim samochodzie? :D

Opublikowano
a czy w każdym autku można zakodować składanie lusterek czy jest to czymś uwarunkowane? tzn czy kazde autko ma ten mechanizm do ich składania tylko jedne mają aktywny a inne nie imożna zrobić aktywację? dobrze rozumuję? a jeśli tak jak razpoznać czy w moim aucie mogę to zrobić? sorry za off topic ale się podpiąłem :mrgreen:A
Człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a czy w każdym autku można zakodować składanie lusterek czy jest to czymś uwarunkowane? tzn czy kazde autko ma ten mechanizm do ich składania tylko jedne mają aktywny a inne nie imożna zrobić aktywację? dobrze rozumuję? a jeśli tak jak razpoznać czy w moim aucie mogę to zrobić? sorry za off topic ale się podpiąłem :mrgreen:A

Jak masz przycisk do składania elektrycznego lusterek, to pewnie da się zakodować składanie z kluczyka.

Jeśli nie masz tego przycisku, to masz zwykłe lusterka...i możesz je składać ręcznie :wink:

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

...i możesz je składać ręcznie :wink:

to mnie ubawiłes :D ale dzieki i z tego co widzę to jedyna opcja dla mnie :mrgreen:

Człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Ktoś z 3miasta potrafi aktywować światełka w E91 LCI?

Jeżeli masz xenon to powinienes miec fabrycznie, jeżeli halogenowe to można zrobić na przygaszonych długich. Pogadam z kolegą z Sopotu czy będzie miał czas wolny w niedalekiej przyszłości

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Jeżeli masz xenon to powinienes miec fabrycznie, jeżeli halogenowe to można zrobić na przygaszonych długich. Pogadam z kolegą z Sopotu czy będzie miał czas wolny w niedalekiej przyszłości

Będę wdzięczny dziqsek

Nie mam xenonów, mam halogeny i właśnie o przygaszonych długich myślałem.

Opublikowano
no ja jestem ze słupsk:) co do światełek to właśnie ostatnio robiłem tego moda u siebie:)

to może jakoś się zgadamy (ustalimy warunki) i zrobisz to samo w moim samochodzie? :D

Wielkie dzięki Kasprzyk19 (kolega gony polecenia), pokazał mi jeszcze kilka fajnych funkcji w moim BMW :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kto w Warszawie się tym zajmuje? Prosze o kontakt na PW.

Ponawiam pytanie... Ktoś z Wawy ????

• Członkowie klubu
Opublikowano
Kto w Warszawie się tym zajmuje? Prosze o kontakt na PW.

Ponawiam pytanie... Ktoś z Wawy ????

Zapraszam na priv.

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

U mnie w trybie auto włączają się od razu światła mijania (mam zwyklaki H7).

W opcjach znalazłem opcję dzienne ale czy włączona czy nie to nie działa.

Można coś z tym zrobić?

(e90 320d 2006r nawi professional)

• 2 tygodnie później...
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Niedlugo bedziemy organizowac z jednym kolega z forum grupowe w okolicach lodzi lub tomaszowa mazowieckiego. Chce zalozyc nowy temat i zaczac robic liste. Jak sie zbierze kilka osob to sie pokazemy :cool2:

Tel. +48-790-465-462

• Zarejestrowani
Opublikowano
Będziemy robić to co będzie potrzeba ;) Dopisz się do listy :cool2:

Tel. +48-790-465-462

Opublikowano

A czy w E91 LCI bez xenon można zakodować DRL na przygaszonych przeciwmgielnych, jak w samochodach grupy VW? Szukam w necie informacji na ten temat ale na próżno.

Opublikowano

A czy w E91 LCI bez xenon można zakodować DRL na przygaszonych przeciwmgielnych, jak w samochodach grupy VW? Szukam w necie informacji na ten temat ale na próżno.

Z tego co wiem to nie można. Jest możliwość zrobienia na długich albo na ringach które świecą tak słabo jak pozycje- czyli zostają długie tylko.

Jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam pytanko a mianowicie czy jest ktoś z woj. pomorskiego kto byłby w stanie aktywować światła do jazdy dziennej w bmw e46 po lifcie 2003r?
Opublikowano
Witam mam pytanko a mianowicie czy jest ktoś z woj. pomorskiego kto byłby w stanie aktywować światła do jazdy dziennej w bmw e46 po lifcie 2003r?

Mogę polecić Szymona z Gdańska, pełna profeska, byłem u niego i kilka fajnych rzeczy udało się u mnie zakodować (bmw e90 2008).

Jak był byś zainteresowany to prześlę Ci nr na PW.

pzdr

Opublikowano
Jeśli ktoś chce właczyc światla, czy inne funkcje, w gdańsku lub grudziadzu albo okolicy tych miast to mozna śmiało do mnie pisac.