Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
za pare dni na sell bedzie wydech :) tł. srodkowy koncowe i koncowki mg motorsport :)
Opublikowano
Podczas wymiany rozrzadu został wstawiony metalowy kat euro 4 w oryginalnej obudowie. Dpf został sprzedany teraz przebudowa tylu...zrzucimy kilka kg
Opublikowano
Kat jest we wnętrzu w oryginalnej puszce dpf dokladnie w miejscu wkłady dpf I wypełnia to w 100% zdjęcie jest gdzieś wcześniej.
Opublikowano
Aaaa taka sytuacja. OK już kumam. Przeleciałem wątek ale coś u mnie nie otwierają się nie które fotki. :cool2:
Opublikowano

e8febe1de042a346gen.jpg

W skrocie

895597bdb06aa23agen.jpg

Koncowki celowo są minimalnie niżej by nie obijaly się o dyfuzor i 15kg z auta wywalone...

Różnicy w dźwięku w samochodzie nie slysze

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

f678ce9ced51583egen.jpg

Chciałem zrobić deironizacje.... tuga rex Ale zimno... reakcja wolno zachodzi.... smród taki że nie dopuszczam tej operacji w garazu.... trzeba poczekać na wyższą temp.

Opublikowano

tuga rex jest plynna imo lepsza niz adbl... wlasciwie to tej firmy jedyny produkt ktory przypadl mi do gustu to apc pro.... a troche tych tematow przerobilem...

no ale trzeba poczekac jak sie ociepli zrobimy dekontaminacje onestep i poloze canqcoat... i na jakis czas bedzie slisko na lakierze :)

Opublikowano
uwielbiam.. codziennie przeglądam wszystkie galerie Twoich samochodów z nadzieją na nowe posty i postępy. Z ogromną przyjemnością czyta się co i jak robisz ze Swoimi autami. Podziwiam, szanuję, zazdraszczam wiedzy !! I życzę wytrwałości, sukcesów i jak największej przyjemności z wykonywanych prac !! Oby tak dalej !!! pozdrawiam !
Opublikowano

dziekuje :)

plyta z PEHD zamowiona zrobie customowa plyte podwozia w okolicy zmodyfikowanego wydechu... tak by bylo płasko ladnie, zmniejsza sie zawirowania powietrza pod autem.. prawdopodobnie nie wyczuwalne. ale jako inzynier musze :duh: glupia choroba :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oby więcej ludzi zachorowało na taką chorobę, wtedy zmieni się rynek aut używanych :mrgreen:

Gratulacje, też zawsze zaglądam do wszystkich twoich galerii.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Bartek coś mi się wydaje że chcesz polecieć grubo z mocą jak coś to mam do tego silnika hybrydowe turbiny jakbyś chciał. :norty:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Nie nie hybrydy nie potrzebne :) wolę jak auto ma stabilną moc i takie które może cisnac długo A nie dostaje zadyszki po jednym sprincie.... Ale dziękuję za propozycję.

co do działań... Tak zagladalem pod spod I zagladalem.... I czegoś brakowało.... okazało się że brakuje tylnej dolnej rozporki... zamówiona założona 5e5b07b0fee888e3gen.jpg

Zamówiłem pompę r90 mam nadzieję że w poniedziałek się pojawi.... później regeneracja I do auta wsadzimy razem z czujnikiem cr na 2000bar... I późna podnieść ciśnienie na listwie I podac wiecej paliwa w tym samym czasie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zacne plany Milordzie :cool2: A tej rozpórki to w ogóle tam nie było seryjnie czy ktoś tak zapindalał tym dyliżansem, że aż gdzieś odpadła? :)
Opublikowano
Rozporki nie bylo chyba bardzo bardzo długo bo musiałem gwintowac wszystkie otwory.. Ale bez problemu wszystko poszło I założone. Czekamy na części...