Skocz do zawartości

bmw display key

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja tylko wyswietlacz, jeden normalny i jeden metalowy do awaryjnego otwierania
Opublikowano
  • Moderatorzy
A, no tak, jeszcze taki metalowy wytrych mam. Wydaje mi się, że 2 klucze i wytrych to standard, natomiast zamówienie dodatku w postaci klucza z wyświetlaczem nie powinno wpływać na ilość kluczy standardowych.
Opublikowano
To zależy. Jak brałeś pakiet innowacji to masz kluczyk z wyświetlaczem i pewnie wtedy też zabierają jeden normalny.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja dostałem 1 z wyświetlaczem, 2 zwykle i 1 wytrych
Opublikowano
Jak odbierałem swoją g30 07.2018, to sprzedawca powiedział, że od 2018r do LCD dają jeden zwykły kluczyk i jeden wytrych. Razem 3 klucze
Opublikowano
Ja dostałem 1 z wyświetlaczem, 2 zwykle i 1 wytrych

U mnie tak samo.

Opublikowano

Moze nie o kluczyku, ale blisko - o parkowaniU zdalnym.

O ile uważałem to za zbędny gadżet, to los mnie obdarował niewielkim, a zwłaszcza wąskim garażem. I nabrałem przekonaniA, ze parkowanie z kluczyka będzie opcją dobrą.

Czy z tego da sie korzystać? Czy auto potrafi korygować ustawienie wobec ścian/sąsiednich aut, czy mamy kontrole tylko nad przepustnicą i hamulcem, i skręcanie jest niemożliwe?

Chyba sie starzeje, bo cały pakiet Innowacji uważam za wydumany. Nie używam HUDa, widze jego przydatność tylko w czasie używania nawigacji bmw, czyli zadko. No i do dzwonienia - przeglądania listy ostatnich kontaktów. Kluczyk zostaje zatem Jedynie do parkowania. Ogrzewanie dzis w „staruszku” F włączam z zegarka. Gesty - serio?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
WitajciWłaśnie odebrałem auto które zakupiłem w salonie u Niemca w Premium Selection. Przyjechało z rozładowanym display key. Zgodnie z instrukcją, ładowałem 3h godziny przez USB i w końcu ożył. Bateria pokazuje max. Jednak komunikacji z autem zero. Zgodnie z instrukcją zresetowałem bocznym przyciskiem, dalej nic, kolejny reset. W końcy przyłożyłem go do miejsca gdzie należy przyłożyć kluczyk w przypadku rozładowania i po paru chwilach dostałem komunikat - obcy kluczyk... Help. Czy mogę jeszcze coś zrobić? czy może Niemiec dał mi kluczyk nie od tego samochodu?
Opublikowano
Podjedź do salonu, niech Ci zczytają kluczyk i powiedzą, do jakiego Vinu jest przypisany
Opublikowano
Wyjaśniło się - z jakiś przyczyn kluczyk był deaktywowany