Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gaz nie sekwencyjny nie jest najlepszy dla tego silnika - a jak przy zwykłej instalacji nie odczuwa spadku mocy... Zwykle jak jest sekwencyjna, to ludzie wielkimi literami piszą.

Ja bym sie bał czegoś takiego kupować - w dobrym stanie na pewno nie jest...

Opublikowano
tak jak pisal kolega wyzej, a poza tym widzac zmiany "stylistyczne" w tym aucie i jak jest parkowane, to na 83% autko nie mialo lekkiego zycia... ja bym odpuscil

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano
hmm, szkoda, dziwi mnie tez ze na aukcji jest napisane ze auto z poznania, ostatnio widzialem taka sama aukcje tylko drozsza o 5 stow bodajze jako auto z Lodzi (i taka ma rejestracje EL) a jak w katalogu gg podanego na aukcji miasto to : kłodawa czy jakas inna wioska, jakas kombinacja alpejska... coz chyba poszukam dalej, a mialo byc tak pieknie, czarne 325i ze zderzakami m-technik'a i nawet z instalka gaz. :cry2:
Opublikowano

jezeli chodzi o spojler, wydech, tylne lampy, te czerwone odblaski na zderzaku i felgi i tak by zniknely bo auto bym przestylizowal, tzn wstawil jakies ladne felgi bmw pasujace do tego modelu, wstawil lampy z bialym kierunkiem takie jak w modelach po lifcie, usunol spojler i oznaczenie z klapy wiec na to niepatrzylem, jedynie zderzaki m technika bym zostawil

a jest ktos z Poznania/ Łodzi kto kojarzy to auto i wlasciciela ?

Opublikowano
Nie nie kojarze. Poza tym gdzie ten M-tech ?? Przedni zderzak tylko ??Lampy załozone na 99 procent w niemczech, bo odblaski doklejone. Poza tym auto porazka.
Opublikowano
Przede wszystkim, to instalacja gazowa II generacji w tym samochodzie to maksymalne druciarstwo i przyczyna wielu potencjalnych awarii, nie mowiac juz o spadku mocy. Nie lepiej poszukac sobie takiego wsrod niedawno sprowadzonych?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Pierwszy raz widzę aby ktoś w ogłoszeniu dot. sprzedaży samochodu fotografował tylnią kanapę, zazwyczaj pokazuje się siedzenie kierowcy (wiadomo dlaczego), czyżby właściciel nie chciał za wcześnie pokazywać wszystkiego ?
Opublikowano
odpuściłbym sobie.na pierwszy rzut oka widać że jakiś "cfaniaczkek" tym śmigał,aczkolwiek mogę się mylić
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Wiejski drech, bo fura też wiejska :twisted: Jak można tak skarcić taki bolid :mad2:

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
odpusc sobie... jak ktos pisal to z MPakietu to ma przedni zderzak i listwy z tego co widze. gaz 2 generacji w tym silniku? nie powtarzaj mojego bledu - kupilem auto z taka instalka i zupelnie nie tak dawno odebralem auto z nowym serduszkiem bo tamto przestalo bic...
Opublikowano
;/ coz chyba niestety za 8k zl nieznajde niezajezdzonej 325i ;/ poszukam chyba 320 bo z dzwieku r6 niezrezygnuje, ciezka dola maturzysty, jakby ktos mial do oddania niekatowane 320i e36 w sedanie czarne za 8 tys, gdzies z okolic elblaga, gdanska to prosilbym o info na priw. pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Opublikowano

pośpiech to najgorszy doradca. Ja szukałem auta przeszło dwa miesiące!!!!

I czym sie sie skonczyło...........................19 miesięcy bez usterek. (nie licze drobnego dzwonka- wymieniłem części nie mechaniczne reflektor zderzak i błotnik)

Moja rada to szukac jeździć pytac i dzwonić, nawet dać tysiaka więcej podstawa to STAN TECHNICZNY!!! :cool2:

Pozdr!

150 kucyków pod maską!
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Koledzy dobrze Ci radzą. Po pierwsze: nie naplać się. Po drugie: nie napalć się. Po trzecie: nie napalć się... Pośpiech i emocje to najgorszy doradca. Rozejrzyj się, może warto sprowadzić auto z Niemiec?

Rzuć okiem chociażby na www.mobile.de, popytaj kolegów, którzy maja doświadczenie w tej materii. Płacąc parę załotych więcej na starcie, masz szansę uniknąć poważnych wydatków w przyszłości (albo przynajmniej części z nich :mrgreen: ). I uważaj na jakość instalacji gazowej. Pozorna oszczędność może zamienić się w niespodziewane wydatki.

Pozdrawiam, Twój Wujek Dobra Rada. :8)