Skocz do zawartości

X7 zamówione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo dużo zamówień przesunęli o parę miesięcy... ja podobno jestem w puli szczęściarzy i mam odebrać w maju
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 12,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zamówione w grudniu, produkcja 24 tydz. Odbiór koniec lipca ... ;(
Opublikowano
Zamówione w grudniu, produkcja 24 tydz. Odbiór koniec lipca ... ;(

a koszt pojazdu to... ?

Opublikowano

Wszyscy zamawiali a zadnych zdjec z odbiorow i cisza w temacie :lol:

Jutro odbieram, dzisiaj spy fota od dealera :wink:

171EE14A-_qsrnnah.jpg

Opublikowano

171EE14A-_qsrnnah.jpg

Widzę 50d.

Kiedy zamawiałeś i u kogo?

Bo mnie mówią, że wszystko przez ten silnik.

Jeszcze nie mam terminu produkcji (zam. pocz. stycznia)

Opublikowano

Zamowione chyba 18.12 a produkcja 30 stycznia, dynamic motors.

Auto rewelka. Jestem zachwycony wybieraniem nierownosci na 22 calach.

Problem z silnikami 5.0d siega tez x5 i innych modeli..

Opublikowano
Zamowione chyba 18.12 a produkcja 30 stycznia, dynamic motors.

Auto rewelka. Jestem zachwycony wybieraniem nierownosci na 22 calach.

Problem z silnikami 5.0d siega tez x5 i innych modeli..

Ja 4 tyg później w Poznaniu u S i d...

Opublikowano
  • Autor
W końcu dojechało wczoraj. Odbiór do końca tygodnia. Zamówiony 6.12.2018. Trochę minęło, ale dzięki temu radość z odbiory i zabawy będzie jeszcze większa.
Opublikowano

Wszyscy tak podekscytowani swoimi X7, że nie ma czasu zdjęcia wrzucić :D

Opublikowano
dzisiaj w wawie widzialem ten autobus tylko brakowalo dzieciakow:)
Opublikowano
  • Autor

IMG201905_qsrqwsr.jpg

IMG201905_qsrqwsn.jpg

IMG201905_qsrqwss.jpg

IMG201905_qsrqwsq.jpg

IMG201905_qsrqwar.jpg

IMG201905_qsrqwae.jpg

IMG201905_qsrqwas.jpg

IMG201905_qsrqwqp.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Robi wrażenie i pewnie do tych dużych nerek człowiek się przyzwyczai.

Gratulacje wspaniałego auta. Ciekawie, kiedy na bielskich drogach na żywo zobaczę X7...

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

A to mój:

IMG1167JP_qsxhxxp.jpg

Opublikowano

Wybaczcie mili Państwo ale ja nie widzę, żadnego ŁAŁ w tym aucie. Tył wygląda jak samochód w latach 90-tych, niestety. Przód wewnątrz też nie urzeka.

:(

Opublikowano
To nie kupuj.......
Opublikowano
  • Autor
Wybaczcie mili Państwo ale ja nie widzę, żadnego ŁAŁ w tym aucie. Tył wygląda jak samochód w latach 90-tych, niestety. Przód wewnątrz też nie urzeka.

Pan nie jechałeś to nie mów. Samochód to szczyt techniki. Komfortem na nierównościach gnie moją klasę 7, jak zmięta stówkę - a mam 22" felgi i runflat! Komfort dużo lepszy niż w nowej X5. Wyciszeniem gnie podobnierz. Harmann/Kardon też o niebo lepszy. Prowadzeniem nie widzę różnicy - skrętna tylna oś robi robotę - nie czuć rozmiarów podczas jazdy - jest poręczny i zwinny. Silnik 40 i w tym wydaniu jest tak wyciszony, że na wolnych i niskich obrotach nie wiadomo czy w ogóle pracuje. Prędkości nie czuć w ogóle - moje odczucia subiektywne to 30-50 km/h w porównaniu do serii 7. Silnik ciągnie w każdym zakresie obrotów.

Generalnie nie chce mi się już wsiadać do 7.

Tego trzeba spróbować !! Kawał genialnej inżynierii i jakości wykończenia w każdym calu -trzeba zobaczyć na żywo. Jestem zachwycony.

Opublikowano

Pan nie jechałeś to nie mów. Samochód to szczyt techniki. Komfortem na nierównościach gnie moją klasę 7, jak zmięta stówkę - a mam 22" felgi i runflat! Komfort dużo lepszy niż w nowej X5. Wyciszeniem gnie podobnierz. Harmann/Kardon też o niebo lepszy. Prowadzeniem nie widzę różnicy - skrętna tylna oś robi robotę - nie czuć rozmiarów podczas jazdy - jest poręczny i zwinny. Silnik 40 i w tym wydaniu jest tak wyciszony, że na wolnych i niskich obrotach nie wiadomo czy w ogóle pracuje. Prędkości nie czuć w ogóle - moje odczucia subiektywne to 30-50 km/h w porównaniu do serii 7. Silnik ciągnie w każdym zakresie obrotów.

Generalnie nie chce mi się już wsiadać do 7.

Tego trzeba spróbować !! Kawał genialnej inżynierii i jakości wykończenia w każdym calu -trzeba zobaczyć na żywo. Jestem zachwycony.

PAN jechał więc mówi/pisze. Jako m.in pasażer z tyłu... ehhh, i to kosztuje tyle hajsu.

Co do jazdy, wóz jak wóz, oniemiałem jak dotykając palcem kokpit usłyszałem trzeszczenie :(

Oczywiście nie ma co opisywać bzdur, wóz jest nowy więc jeszcze mało użytkowany przez wielu stąd jeszcze nie wiemy o jego minusach aczkolwiek spodziewałem się KOSMOSU a nie po prostu ładnego auta.

Opublikowano
  • Autor
Za kierownicą jest kosmos. Spróbuj a na stylistykę będzie inaczej patrzył.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

chyba od zawsze BMW jest klasą samą w sobie w kwestii podwozia. I dlatego kupujemy te auta ;) Audi jest dużo lepiej wykonane wewnątrz, trzeba to przyznać jasno i otwarcie. Ale prowadzenie jest półkę niżej.

Gdyby nerki nie wcinały się w maskę pewnie przód byłby bardziej spójny i ładniejszy, tak to mamy takiego wyszczerzonego kaszalota :D Ale i tak czy siak, jakby byłoby mnie stać to brałbym.

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
udi jest dużo lepiej wykonane wewnątrz, trzeba to przyznać jasno i otwarcie. Ale prowadzenie jest półkę niżej.

a któro to takie AUDI?

Bo siedząc w nowym A8 i widząc to pseudo szkło wykonane z plastiku wewnątrz + mega trzeszczenie kokpitu to się zacząłem dziwić co chwilę, że to kosztuje tyle pieniędzy.

Prowadzenie A8... SZTOS!