Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chcialbym sie was zapytac jak przewozicie zakupy w waszych G30. Niestety zaczep na siatke jest tylko jeden i niewiele sie na niego zmiesci, a bagaznik jest gleboki i wszystko lata po calym bagazniku. Zastanawiam sie nad zakupem siatki, ale czy ona zdaje egzamin w przypadku ladowania do bagaznika reklamowek z zakupami?
Opublikowano
Ja mam pudelka z obi ala ratanowe wygladaja niezle i dodatkowo kupilem mate gumowa - inaczeh pudelka jezdzily po calym bagazniku a teraz jak przyklejone. Jedyna wada to ze strasznie sie rysuje od byle czego, ale latwo wyczyscic.
Opublikowano
Ja mam taką siatkę antypoślizgową i tak kładę siatki z zakupami żeby się nie przemieszczały. Jeśli mam małą/jedną siatkę to często kłade za fotel pasażera bo mi się nie chce klaść do bagażnika lub na haczyk w bagażniku jak jednak się pofatyguje. Gdybym dorzucił takie składane pudełko z np dużych znanych sklepów budowlanych to byłoby idealnie ale jakoś mi obecny stan nie przeszkadza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyglada cool. Pytanie kopowales oryginalne czy jakis after market?? Po oryginalnych dwanikach z ktorych odpadaly blaszane znaczki nie jestem przekonany Jakos do zakupu oryginalnych.
Opublikowano
A ja mam prośbie. Mógłby ktoś zmierzyć długość bagażnika w kombi po złożeniu siedzeń. Z góry dziękuje.