Skocz do zawartości

mapy google na ekranie samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W andoridzie yanosik odpala sie po sparowaniu z samochodem z automatu i jest spokoj... jakby w ios sie nie dalo tego zaimplementowac do aplikacji...
  • Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
yanosik na iOS to w ogóle porażka w porównaniu do androida
Opublikowano
Waze w porównaniu z Yanosikiem w Polsce ma jeszcze bardzo mało użytkowników. Chyba, ze ostatnio coś się zmieniło. Nadal najlepsze połączenie to Google plus Yanosik aby dojechać do celu bez mandatów i względnie bez korków.
Opublikowano

Zgadzam się w 100%! Sam używam w takiej konfiguracji. Jednak yanosikowi na IOS sporo brakuje w porównaniu do androida... Gdzieś wyczytałem że do google maps wprowadzają informacje o radarach i ograniczeniu prędkości jaki panuje na danej trasie, a w USA już testują powiadomienia przez użytkowników o kontroli prędkości i utrudnieniach w ruchu. Tak że kwestia czasu kiedy wejdzie to do Polski, ale znając życie to jeszcze sporo wody w Wisle musi upłynąć...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor
dziś dostałem info od BMW, ze apple car play działa w samochodach produkowanych od 1.11.2018. salon z kolei twierdzi, że opcja, zeby w starszych samochodach uruchomić tę usługę to zalogowanie się na bmw connected drive z adresem z Niemiec (tam usługa jest aktywna). Czy ktoś ma sprawdzone info na ten moment jak włączyć apple car play w g32 ze srtycznia 2018?
Opublikowano

Coś więcej wiadomo w tym temacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
dziś dostałem info od BMW, ze apple car play działa w samochodach produkowanych od 1.11.2018. salon z kolei twierdzi, że opcja, zeby w starszych samochodach uruchomić tę usługę to zalogowanie się na bmw connected drive z adresem z Niemiec (tam usługa jest aktywna). Czy ktoś ma sprawdzone info na ten moment jak włączyć apple car play w g32 ze srtycznia 2018?

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=350537

KLUBplMINI.jpg?v=1600915213

WhatsApp (tylko tekst): +4479 8181 3547

email: [email protected]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dziś zauważyłem, że w sklepie bmw connected drive pojawiło się apple car play - koszt 1267 brutto jednorazowo
Opublikowano
Ciekawe czy będzie na cały ekran czy tylko na polowe czy dalej jest to uzależnione od firmware
Opublikowano

A mnie przy zamawianiu auta skasowali za to 1545 PLN ...

Na stronie jest widoczne na połowie ekranu, więc tak pewnie to będzie wyglądać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
A mnie przy zamawianiu auta skasowali za to 1545 PLN ...

Na stronie jest widoczne na połowie ekranu, więc tak pewnie to będzie wyglądać.

Opinie uzytkownikow z forum:

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=163&t=335460&p=2591300#p2591300

KLUBplMINI.jpg?v=1600915213

WhatsApp (tylko tekst): +4479 8181 3547

email: [email protected]

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

super sprawa, według mnie znacznie przewyższa to oryginalna nawigacje, która jest off-line - nie ma natężenia ruchu co jest super istotną sprawą. Na razie dostępny tylko CarPlay dla systemów IOS w telefonach IPHONE, android też może się pojawić(pewnie kwestia czasu) tak jak to jest np. w najnowszych systemach AUDI/PORSHCE/MERCEDES/VW itp

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg