Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ludzie nie róbcie rzeźby !!!! To jest Wasze oświetlenie, to jest wszystkich dookoła zdrowie. Nie masz ledów i ksenonów to załóż je oryginalne. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Tak jak koledzy pisali, zainwestuj lepiej w retrofit Xenon lub nawet LED. Jak cię nie stać na retrofit to zostaw jak jest i nie psuj auta.
Opublikowano

A tak z ciekawosci - sa gdzie moze dostepne jakies DIY guide`y do retrofit`u LEDow?

Kiedys szukalem, ale niestety nie znalazlem.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
bimmerpost.com tam szukaj
Opublikowano
ale dno xD

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Santa Maria und all Saints .... what the f..ck ? czy naprawde musimy rzezbic w gownie?..... , czy ja jak ja nie mam head up , to mam nalepki zmontowac i bedzie git ? k..wa , bo bedzie cool i jazda ..... ? :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
Opublikowano
Dzisiaj widziałem 320i zrobione wydech jak M3 wizualnie xD nawet to nie brzmiało..

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

To juz chyba zależy też od poczucia smaku i estetyki. Jeden znajomy wyskoczył mi z tekstem ze fajnie gdybym sobie znaczki m dołożył do auta :D a potem macie w Polsce więcej M niż fabryka wydała :P

Co do tych ringów... przecież to wyglada jak g*wno... w starych autach wyglada tragicznie a co dopiero w tak pięknej linii jak ma f30.

Opublikowano

Panowie, kocham swoje auto i nie zamierzam robić agrotuningu.

Podoba mi się pomysł imiennika 4rtur, retrofit Xenon lub LED.

Przyjrzę się bliżej tematowi :)

Opublikowano
Panowie, kocham swoje auto i nie zamierzam robić agrotuningu.

Podoba mi się pomysł imiennika 4rtur, retrofit Xenon lub LED.

Przyjrzę się bliżej tematowi :)

Dobra decyzja :cool2:

Opublikowano
Moim zdaniem sa to plug&play
może zaryzykuje.

A czytałeś wątek? Kolega ma teraz halogeny.

Opublikowano
Ale po co mu poziomowanie i spryskiwacze skoro te lampy są na H7 a nie na xenon? :duh:
Sprzedam nowy Downpipe decat 4,5' do B58 - firmy CTSP.
Opublikowano
Moim zdaniem sa to plug&play
może zaryzykuje.

A czytałeś wątek? Kolega ma teraz halogeny.

Dlatego pokazuje bo to są na h7 halogeny :) mysle że fajna opcja bo wykonanie wyglada naprawse dobrze mam zdjecia rzeczywiste naprawde jest ok :)

Opublikowano
Myślałem, że przy każdych reflektorach z soczewką trzeba mieć poziomowanie i spryskiwacze. Zwracam honor.
Opublikowano
Myślałem, że przy każdych reflektorach z soczewką trzeba mieć poziomowanie i spryskiwacze. Zwracam honor.

Tylko Xenon i LED. H7 mozna miec bez spryskow i poziomowania.