Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kosa hamulców nie ruszasz?

Zawieszenie bez zmian?

Po co ruszać coś co jest ŚWIETNE?! :mrgreen:

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem, ze może jeszcze utwardzasz...

A może waśnie Pertyn jeździł na jakimś utwardzonym MP? Jest w ogóle coś takiego przy tej wersji 5-tki?

Opublikowano
Myślałem, ze może jeszcze utwardzasz...

A może waśnie Pertyn jeździł na jakimś utwardzonym MP? Jest w ogóle coś takiego przy tej wersji 5-tki?

Przecież on jeździł na sport to czego się spodziewał ? :lol: :mad2:

Ja mam M Adaptive suspension a jeszcze jak wiesz jest M Adaptive Proffesional

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano
Tak, ale mówił coś na końcu, że auto jest wyposażone w pakiet MP za 60 czy 70 tys. nie pamiętam dobrze. Co zatem jest w tej kasie bo to chyba nie tylko spojlery, nalepki i hamulce?
Opublikowano
Tak, ale mówił coś na końcu, że auto jest wyposażone w pakiet MP za 60 czy 70 tys. nie pamiętam dobrze. Co zatem jest w tej kasie bo to chyba nie tylko spojlery, nalepki i hamulce?

Tylko to... ;)

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano
To sa drogie gadzety;)
Life's too short to drive boring cars!
Opublikowano

Film tutaj:

https://www.facebook.com/PertynMaciejPertynski/posts/773074862882436

Też mnie trochę zdziwiło to 60k PLN - nijak mi się to nie sumuje na taką kwotę - co prawda po zaciskach było widać, że jeździ na nieprzyzwoicie drogich hamulcach M Performance, ale bazując na wycenach jakie dostałem od swojego dealera, ten zestaw nie powinien kosztować więcej niż 40k PLN - . Może dealer sztucznie nadmuchal kwotę, żeby robiła większe wrażenie na oglądających? w końcu marka premium. :mrgreen:

Opublikowano

Kilku dealerów ma internetowe sklepy z akcesoriami.

Tam można sobie sprawdzić ceny.

Komplet nakładek, dyfozorów splitterów to koszt ~20-25k

koła 20" niecałe 20k

hamulce ~15k

Tyle że auto z testu miało zimowe 19" a nie akcesoryjne więc cena nadmuchana aby

zrobić wrażenie i chyba się udało patrząc na niektóre komentarze :8)

Opublikowano
Należy też wziąć pod uwagę, że u dealera na dzień dobry dostaje się przynajmniej 15% rabatu, a bywa, że i powyżej 20% (zależy od elementu). Tanio nie jest, ale znowu - nie wiem jak tu wyszło to 60k. Może jakieś wkłady zapachowe M Performance? :mrgreen:
Opublikowano
Jasne, że nie wychodzi, to czysta "pertynencja", żeby sobie dodać animuszu;), ale na nic się to zdało, bo materiał raczej słaby...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę cisza w moim wątku bo mam małe kłopoty ze zdrowiem no ale..

11 maja oklejam furacza SATIN DARK GREY + czarne wstawki + tylne lampy ciemne, odbiorę i 14 maja zakładam pakiet m performance :

przednia nakładka carbon,

tylny dyfuzor carbon,

listwy boczne carbon (tak, carbon)

tylny spojler carbon,

boczne lotki carbon (te obok nadkola)

naklejki na progi m performance,

Przyszłościowo zastanawiam się nad środkiem w carbonie (listwy, panel) oraz kierownica m performance.

Do tego damy jej troszkę dźwiękowego jadu:

Będzie kot ? :twisted:

Sprzedam:

Info priv.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaram się jak dzieciak.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://s1.fotowrzut.pl/84IERNA4HV/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/0THJG1FAVX/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/FW1QF6XTFK/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/WM1WYGEU8N/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/JRUSGU9SOP/1.jpg

Na żywo projekt robi konkretne wrażenie. Jest grubo! :twisted:

Sprzedam:

Info priv.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Faktycznie grubo!

Nieźle wyszło połączenie tej folii z carbonem, wszystko super pasuje do siebie.

Mega fura

Opublikowano
No no. Robi konkretbe wrazenie!;) ciekawe jak folia wyglada na zywo bo zdjecia poczatkowo daja dla mnie wrazenje matu. Jak sie sprawdza nerka z m5? Nie daje szumow i auto sie nie grzeje mimo ze slabo wpasowuje sie w te ruchome klapy?? Tam chyba jest troche przesuniecia wzgledem nich?;) no i dla mnie najwazniejsze jaka folia na lampach i ile to procent bo sam rozwazam delikatne przyciemnienie;)
Opublikowano

Wyglada super!

Cały pakiet rzeczywiście coś daje jeżeli chodzi o aerodynamikę? Czujesz jakaś poprawę przy szybszej jeździe?

Opublikowano

Dzięki za opinie!

Przednich lamp nie przyciemnialismy.

Jeśli chodzi o aerodynamike to nie czuje żadnej różnicy.

Grill mi siedzi elegancko, w mojej opinii dużo bardziej agresywny niż do g30. Spróbujemy zakodować otwarte żaluzje wtedy będzie full kot. :twisted:

Folia na lampach to nie mam pojęcia jaka i jaki % przyciemnione :lol:

No i to co wspomniałem. Foty zupełnie nie oddają efektu. Fura na żywo robi takie wrażenie że ludzie zdjęcia robią :mrgreen:

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano
Kolor marzenie. Jest taki podobny w palecie individual, ale cena zwala z nog... Co do grilla to ten jest konkret. Czy jest mozliwosc zablokowania tego zamykania? Grill g30 noe wyglada zbyt fajnie glownie przez to zamykanie...
Opublikowano
A jest szansa abys dowiedzial sie ile to %?;) zastanawiam sie nad delikatym przydymieniem u siebie ale nie wiem czy 5 czy 10:) na pewno chce duzo jasnjej niz u Ciebie - wzgledy lraktyczne plus nie chce takiej agresji dodawac tylkwi mimo ze wyglada to super... niestety moj ma byc cichy wzgledbie dyskretny dupowoz.:)
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma ładniejszej felgi w palecie do serii G, chyba, że jakiś zamiennik...

Daj koniecznie znać co z żaluzjami czy da się je zakodować, i pytanie gdzie nabyłeś Grilla?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł