Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak wiadomo końcówka wydechu w bmw f30 320i nie powala wyglądem. Montował ktoś może jakąś dedykowaną dwururke pod zwykły zderzak?(pomijając już wycięcie większej dziury w zderzaku bo to wiadomo ale to nie problem). Wiem że mają w bmw ale cena to delikatnie mówiąc lekka przesada coś koło 1200zł. Może montował ktoś ultera takiego żeby pasował? Chciałem wstawić coś takiego http://allegro.pl/rasowy-sportowy-tlumik-ulter-bmw-f30-320ix-2011-i6773792579.html bo wycięcie obok drugiego otworu to nie byłby problem ale rozstaw otworów jest inny niestety.
Opublikowano

Cześć,

Przerabiałem temat jakieś 3 miesiace temu. Dwururkę oryginalną masz tylko do diesela:-(

Tłumika oryginalnego m performance nie ma do 320i.

Zostaje Ci dorobienie wydechu w firmach typu MG motorsport lub Remus.

Ja mam MG Motorsport i jest frajda:-)

Pozdrawiam

Maciek

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Przecież Mperformance z 328i pasuje.
Opublikowano
Przecież Mperformance z 328i pasuje.

Pasuje ale po co kupować coś co nie działa? 320I nie ma sterowania elektronicznego klapami wiem że nie którzy wkładają śrubę lub inne rzeczy i wg mnie to rzeźba:-)

Pozdrawiam

Maciek

• 8 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jakby ktoś chciał mam cały końcowy tłumik z 330i b48....

Wydech od m pakietu z dwururka. Pozdrawiam. Tłumik nowy, cena w detalu 2900,sprzedam za grosze :mrgreen:

male-bmw-2.png
Opublikowano

witam .... mam do sprzedania osłonę (maskownice) do wycięcia pod dwururkę .. jakby ktoś miał ochotę bo leży i się kurzy - orgi BMW

pozdrawiam - nowa około 210 zł - cena do uzgodnienia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Eeeeee, ale teraz to dopiero wygląda. 3 końcówki wydechu! Nikt tak nie ma. I nie będziesz musiał nic wycinać :D
Opublikowano

Witam,

może koś wie czy Tłumnik końcowy od BMW 328i pasowałby do BMW 320d i czy nie różni sie budowa

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ma inny kształt i z innej strony rury wychodzą z puchy.

Dwururek z 328 jest pełno na rynku...